Stalen menukaarten

Wilt u originele en stevige menukaarten in uw horecagelegenheid? Denk dan eens aan stalen menukaarten. Place Add ontwerpt graag uw unieke stalen menukaart, die aansluit op uw wensen en bijdraagt aan de sfeer van uw horecagelegenheid. Met meer dan 15 jaar ervaring mogen wij onszelf met recht specialisten in tafelaankleding voor horeca noemen. Deel uw wensen en laat het aan ons over!

Waarom stalen menukaarten?

  • Staal is stevig;
  • Het geeft een stoere en krachtige uitstraling;
  • Stalen menukaarten zijn in diverse uitvoeringen leverbaar;
  • Mogelijkheid tot opdruk van logo;
  • Staal is uniek en origineel.

Wilt u meer informatie over onze stalen menukaarten of wilt u prijzen weten? Laat het ons weten!

Eindeloze mogelijkheden bij Place Add

Met de ontwerpen van Place Add weet u zeker dat uw menukaart het visitekaartje van uw horecagelegenheid wordt. Naast stalen menukaarten kunt u bij ons ook kiezen voor menukaarten van andere soorten metaal. Maar ook voor houten, linnen, lederen of kurken menukaarten kunt u contact met ons opnemen. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos.

Contact opnemen met Place Add

Wilt u ook zulke gave, robuuste stalen menukaarten voor uw horecagelegenheid? Schroom dan niet om contact op te nemen met Place Add. Bel naar 043-325 92 32, stuur een mail of vul het contactformulier op onze website in. Wilt u met eigen ogen zien of metaal aansluit op uw wensen en uw interieur? Breng dan een bezoekje aan onze showroom in Maastricht of laat ons u een monster van onze stalen menukaarten opsturen. Laat u verrassen door Place Add.

place add