Blog

AMSTERDAM HORECAVA 2019 WIJ ZIJN ERBIJ!!!

Horecava 2019
HORECAVA: Dé vakbeurs voor en door Professionals in de foodservice branche
04-01-2019

Slim licht heeft de toekomst!

Als het om energiezuinige verlichting gaat, dan draait het niet alleen om de besparing die het oplevert voor de ondernemer.
Minstens van even groot belang is de lichtkwaliteit en zeker ook de beleving van licht.
05-11-2018

BBB Maastricht

bbb maastricht
Dit jaar zijn wij wederom vertegenwoordigd op de horecavakbeurs BBB in Maastricht.

Meer informatie vindt m.b.t. deze beurs en onze nieuwste innovaties vindt u terug in deze blog
25-09-2018

Moeder de Gans

Moeder de Gans menukaarten
Moeder de Gans is een begrip in de grensstreek.
Het is gelegen aan het pittoreske dorpspleintje van Teuven in de Belgische Voerstreek. De gerechten zijn huisgemaakt en bestaan veelal uit ambachtelijke en biologische producten van boeren en ambachtslieden uit de streek.
13-08-2018

De laatste loodjes

De nieuwe pui is de showroom geplaatst.
We gaan de groenvoorziening (met kruidentuin) om het pand en de speelplaats nog onderhanden nemen.
Dan is alles naar wens.
27-05-2018

Place Add back to school

Het heeft een tijdje geduurd maar het hoge woord is er eindelijk uit: Wij gaan Verhuizen! Na meer dan 14 jaar gaan wij de Cannerweg verlaten en zullen ons gaan vestigen in de oude kleuterschool/RTV Maastricht aan de Pieter Gielenstraat 83 te Maastricht.
28-08-2017

Horecabeurzen van Place Add

U vindt ons de komende periode op verschillende mooie horecabeurzen in Nederland, België en Duitsland!
17-08-2017

Taphuys opent nieuwe vestiging!

Linnen menukaarten Taphuys
‘t Taphuys is een ontmoetingsplek voor iedereen en 7 dagen per week open voor koffie, lunch, borrel en diner. Later op de avond is er ruimte voor een dansje en een sjansje in ‘t Staphuys. De unieke tapwand met 100 bieren en 80 wijnen staat centraal.
Bij deze wand kan je zelf tappen, proeven, ontdekken en borrelen aan de grote stamtafels.
05-04-2017

100% ECO servetten

Double point servetten Keuken van Hackfort
Reeds heeft Place Add 100% ECO servetten opgenomen in het assortiment.
05-04-2017

Ich & Dich

Het gezellige (eet)cafe op de markt van Sittard, Ich & Dich, waar je (h)eerlijk kunt eten en drinken.
04-04-2017

Spaans Italiaans specialiteiten Restaurant La Casa

Het populaire Spaans Italiaans specialiteiten Restaurant La Casa ligt midden in het hart van het Geulstadje Valkenburg, in de gezelligste en druk bezochtste promenade van Valkenburg.
04-04-2017

Stalen menukaarten voor Restaurant-Café In de Waag

Restaurant-Café In de Waag is gehuisvest in het Waaggebouw midden op de levendige Nieuwmarkt in het oude stadscentrum van Amsterdam. Dit karakteristieke, sprookjesachtige monument verrees tussen 1425 en 1488 als stadspoort. Het is hét restaurant in Amsterdam voor uw lunch, diner, borrel of vergadering.
04-04-2017

Restaurant La Providence

Restaurant La Providence is gevestigd in het hart van het toeristische plaatsje Baarle-Nassau. Eigenaar Jan Fassaert werd in 2010 verkozen tot "Gastheer van Nederland" en is naast gastheer ook de Sommelier.
13-11-2016

Menu-, dranken- en wijnkaarten voor "ff Swanjéé

"ff Swanjéé is jong en dynamisch restaurant in hartje centrum 's-Hertogenbosch, met voor ieder wat wils.
01-11-2016

Cafe Cremers

Cafe Cremers is niet meer weg te denken uit de binnenstad van Den Haag. In drie en twintig (!) jaar tijd heeft het café zijn stempel gedrukt op de Prinsestraat.
08-02-2016

Café Sjiek

In het Jekerkwartier in Maastricht vindt u Café Sjiek. Een geweldige ambiance met heerlijke gerechten en een zeer prettige bediening!
05-01-2016

Naperole

Met gepaste trots kunnen we aankondigen dat we de Airlaid(pochette) Wikkel hebben verbeterd.
Het formaat van de gevouwen servet is breder, de wikkel is breder en de levertijd is aanzienlijk korter, namelijk 5 tot 15 werkdagen!
En, niet onbelangrijk, de prijs is beter!!!
02-09-2014

Ook in de Horeca steeds meer biologisch.

Dat steeds meer mensen bewuster omgaan met de produkten die ze aanschaffen en de dingen die ze eten is allang geen trend meer. Door de recente berichtgevingen van de voedingsindustrie wordt de scepsis richting de voedselproducenten steeds groter.
De consument wordt hierdoor steeds kritischer is zijn koop gedrag. Ook in de horeca is de consument steeds bewuster in zijn of haar keuzes.
11-02-2014