Kurk

Wij bieden u de keuze uit echt Kurk en een Kurk-Look.

De positieve eigenschappen van echt Kurk vindt u zeker ook terug in de menukaarten met Kurk-look.
Beide varianten zijn namelijk zeer sterk en vuil afstotend...


Bij de Kurk-Look heeft u de keuze uit verschillende kleuren, ontdek al onze beschikbare kleuren via onderstaande button.

Kurk Kleuren

Nog meer Kurk? In onze webshop bieden wij u nog een andere, mooie menukaart van echt Kurk. Bekijk hier onze Menukaart Kurk ECO.

Kurk menukaart


Als uitbater van een horecagelegenheid moet u ervoor zorgen dat de gasten het naar de zin hebben. Zij zorgen immers voor de omzet. In principe zijn er drie aspecten erg belangrijk. In de eerste plaats moet u uiteraard lekker eten en drinken hebben. Dat is het fundament. Daarnaast moet het interieur ook mooi zijn, zodat er een gezellige sfeer ontstaat. Ook moet u aandacht aan de tafelaankleding besteden. Dit is namelijk het visitekaartje van uw horecagelegenheid. Bij ons kunt u gelukkig een prachtige kurk menukaart kopen. In deze tekst gaan we daar wat dieper op in.

Kurk menukaarten


Veel horecagelegenheden kiezen voor standaard menukaarten. Ze zijn weliswaar goedkoper, maar het brengt ook nadelen met zich mee. Het zorgt namelijk niet voor een persoonlijke tint. Bij ons heeft u de mogelijkheid om kurk menukaarten te personaliseren. U kunt er bijvoorbeeld een leuke tekst op laten drukken en tegelijkertijd is het ook mogelijk om uw logo erin te verwerken. We verkopen menukaarten van veel verschillende materialen. Ook vindt u ze in verschillende formaten. In onze webshop vindt u een uitgebreid overzicht, dus we raden we u ook aan om daar een kijkje te nemen.

Kurk menukaarten kopen


Bij ons kunt u kurk menukaarten kopen en tegelijkertijd profiteren van een geweldige service. Wij zijn al lang actief in deze branche en hebben een goede reputatie opgebouwd. Veel horecagelegenheden hebben prachtige menukaarten bij ons gekocht en ze zijn daar bijzonder blij mee. Wilt u zelf liever eerst de menukaarten zien? Dan kunt u een afspraak maken en vervolgens naar onze showroom komen. Het is toch een stuk fijner om ze in het echt te zien, want dan krijgt u er een beter beeld van.