Menukaarten op maat

Het meest complete aanbod van maatwerk menukaarten voor de horeca.

De menukaart bepaalt welke sfeer en kwaliteit uw gast zal verwachten! De menukaart is het visitekaartje van ieder restaurant, brasserie of lunchroom. Als horecaondernemer weet u als geen ander dat een eerste indruk ontzettend belangrijk is. Bij het ontwerpen van uw huisstijl en interieur heeft u daarom goed nagedacht over de sfeer die u wilt uitstralen. En het samenstellen van het menu doet u heel zorgvuldig, met aandacht voor kwaliteit en smaak. Niks is dan zo jammer als er op tafel een versleten menukaart met gescheurde randen of plakkerige bladzijden wordt neergelegd. Zo‘n menukaart kan ervoor zorgen dat de door u zo zorgvuldig gecreëerde eerste indruk compleet onderuit gehaald wordt.

Versterk uw imago met een menukaart op maat.

Een professionele, goed verzorgde menukaart is een verlengstuk van uw restaurant en kan uw gasten een vertrouwd gevoel geven. Om het juiste gerecht te kiezen zullen uw gasten de menukaart aandachtig bestuderen en zij hebben deze dus een vrij lange tijd in de handen. Dit biedt enorm veel kansen om uw gasten een goede indruk van de kwaliteit en sfeer in uw zaak te geven.

Onze menukaarten op maat stelt u geheel naar wens samen.

Wanneer u kiest voor een menukaart op maat, laat u aan uw gasten zien dat u ook aan uw menukaarten aandacht heeft besteed. Place-Add heeft voor iedere gelegenheid een geschikte kaart, die u geheel naar wens kunt samenstellen. Al onze menukaarten op maat worden met de hand vervaardigd en zijn verkrijgbaar in de standaard formaten zoals A4 en A5 maar kunnen uiteraard ook in een afwijkend formaat gemaakt worden.
U heeft daarnaast de keuze uit een softcover of hardcover kern, die met verschillende materialen zoals hout, staal, kunstleder, echt leder en kunststof omkleed kunnen worden.
De menukaarten kunt u ook laten voorzien van uw eigen logo, waarbij u kunt kiezen uit verschillende druktechnieken, zoals foliedruk of zeefdruk. Het is ook mogelijk om het logo d.m.v. een stalen plaatje op de menukaart te bevestigen.

Stel uw menukaart zelf samen.

Hier beneden treft u alle mogelijke specificaties om uw menukaart op maat samen te stellen. De keuze is groot dus aarzel niet om contact met ons op te nemen voor ondersteuning en advies.
Op zoek naar een ander formaat, materiaal of kleur? laat het ons weten. Wij maken graag een voorstel op maat.
Eerst meer inspiratie opdoen? Lees dan onze blog of neem een kijkje op onze inspiratiepagina.


KEUZEHULP

Schoonmaak tips?

Klik op de afbeelding.

... Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK