Menukaarten op maat

Het meest complete aanbod van maatwerk menukaarten voor de horeca.

De menukaart bepaalt welke sfeer en kwaliteit uw gast zal verwachten! De menukaart is het visitekaartje van ieder restaurant, brasserie of lunchroom. Als horecaondernemer weet u als geen ander dat een eerste indruk ontzettend belangrijk is...

Bij het ontwerpen van uw huisstijl en interieur heeft u daarom goed nagedacht over de sfeer die u wilt uitstralen. En het samenstellen van het menu doet u heel zorgvuldig, met aandacht voor kwaliteit en smaak. Niks is dan zo jammer als er op tafel een versleten menukaart met gescheurde randen of plakkerige bladzijden wordt neergelegd. Zo‘n menukaart kan ervoor zorgen dat de door u zo zorgvuldig gecreëerde eerste indruk compleet onderuit gehaald wordt.

Versterk uw imago met een menukaart op maat.

Een professionele, goed verzorgde menukaart is een verlengstuk van uw restaurant en kan uw gasten een vertrouwd gevoel geven. Om het juiste gerecht te kiezen zullen uw gasten de menukaart aandachtig bestuderen en zij hebben deze dus een vrij lange tijd in de handen. Dit biedt enorm veel kansen om uw gasten een goede indruk van de kwaliteit en sfeer in uw zaak te geven.

Onze menukaarten op maat stelt u geheel naar wens samen.

Wanneer u kiest voor een menukaart op maat, laat u aan uw gasten zien dat u ook aan uw menukaarten aandacht heeft besteed. Place-Add heeft voor iedere gelegenheid een geschikte kaart, die u geheel naar wens kunt samenstellen. Al onze menukaarten op maat worden met de hand vervaardigd en zijn verkrijgbaar in de standaard formaten zoals A4 en A5 maar kunnen uiteraard ook in een afwijkend formaat gemaakt worden.
U heeft daarnaast de keuze uit een softcover of hardcover kern, die met verschillende materialen zoals hout, staal, kunstleder, echt leder en kunststof omkleed kunnen worden.
De menukaarten kunt u ook laten voorzien van uw eigen logo, waarbij u kunt kiezen uit verschillende druktechnieken, zoals foliedruk of zeefdruk. Het is ook mogelijk om het logo d.m.v. een stalen plaatje op de menukaart te bevestigen.

Stel uw menukaart zelf samen.

Hier beneden treft u alle mogelijke specificaties om uw menukaart op maat samen te stellen. De keuze is groot dus aarzel niet om contact met ons op te nemen voor ondersteuning en advies.
Op zoek naar een ander formaat, materiaal of kleur? laat het ons weten. Wij maken graag een voorstel op maat.
Eerst meer inspiratie opdoen? Lees dan onze blog of neem een kijkje op onze inspiratiepagina.

Schoonmaak tips?

Klik op de afbeelding.

 

Menukaart


Heeft u een horecagelegenheid? Dan begrijpen we goed dat u een goede omzet wilt draaien. Daarvoor is het van belang om aan verschillende principes te voldoen. In de eerste plaats is het van belang om lekker eten te serveren. Daarvoor komen de meeste mensen immers naar een horecagelegenheid. Om te genieten van lekker eten en drinken. Daarnaast moet er ook een fijne sfeer heersen. Dit kunt u bewerkstelligen door veel aandacht aan het interieur te besteden. Mensen komen immers ook naar een horecagelegenheid om lekker te kletsen en te genieten van fijne muziek. Ook de tafelaankleding moet goed zijn. Dat is immers het visitekaartje. Bij ons kunt u een menukaart kopen. In deze tekst gaan we dieper in op de voordelen.
 

Menukaarten


U kunt er in de eerste plaats voor kiezen om standaard menukaarten aan te kopen. Het punt is echter dat dit niet heel bijzonder is. Dit doen namelijk veel horecagelegenheden. Bij ons kunt u ervoor kiezen om de menukaarten te personaliseren. U kunt er bijvoorbeeld een logo op laten drukken. Daarnaast is het ook mogelijk om de menukaarten te voorzien van mooie slogans. We verkopen de menukaarten van verschillende materialen. Denk daarbij aan menukaarten van metaal, linnen, leder en nog veel meer. U kunt daarnaast ook kiezen uit verschillende kleuren.
 

Menukaarten bestellen


Bij ons kunt u prachtige menukaarten bestellen en tegelijkertijd genieten van een geweldige service. Dat is ook één van de redenen waarom zoveel horecagelegenheden tevreden zijn met de menukaarten die wel leveren. We vinden het belangrijk om u zo goed mogelijk te ondersteunen bij de verkoop. Heeft u dus vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U kunt er ook voor kiezen om naar onze showroom te gaan. U kunt via onze website een afspraak maken voor een bezoek. Het is immers beter om ze in het echt te bekijken.
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK