Naperole Classic

De onbedrukte bestekzakjes zijn een voordelige oplossing om uw tafel netjes mee in te dekken.

De onbedrukte bestekzakjes zijn ideaal voor horecagelegenheden met een hoge omloopsnelheid

Wanneer u graag u tafel netjes indekt zijn de bestekpochettes een ideale oplossing; snel met indekken en afruimen, hygiënisch en vooral ook netjes. Wij bieden een standaard papieren onbedrukt bestekzakje dat een goede kwaliteit prijs verhouding heeft. Vooral voor cafetaria‘s en brasserieën waar de omloopsnelheid vrij hoog is, is dit standaard onbedrukte bestekzakje een ideale oplossing. Door de hoge omloopsnelheid gaat de boodschap op een bedrukt exemplaar namelijk vaak ongelezen de prullenbak weer in. Een onbedrukt exemplaar is dan een mooi alternatief om toch de tafel even snel en netjes in te kunnen dekken.

De onbedrukte bestekzakjes zijn verkrijgbaar in de kleur zwart/grijs, hebben een classic formaat van 20 x 8,5 cm en zijn voorzien van een 2-laags tissue servet.

Bestel uw onbedrukte bestekzakjes direct online

Doordat de bestekzakjes onbedrukt zijn, kunnen wij deze op voorraad houden waardoor u uw bestelling heel snel in huis kunt hebben. Alle orders die voor 15:00u geplaatst worden, heeft u namelijk al de volgende werkdag in huis.

De onbedrukte pochettes kunnen al vanaf 1.800 stuks, of een veelvoud hiervan besteld worden. De prijs per 1.000 stuks bedraagt € 80,00 (excl. BTW).

Plaats uw order hieronder heel eenvoudig in de webshop, uw bestelling wordt met de pakketdienst geleverd dus u hoeft de deur dus niet meer uit.

Neem contact op voor bedrukte bestekzakjes

Wilt u toch liever bedrukte bestekzakjes? Bekijk dan eens de mogelijkheden van de bedrukte bestekzakjes of neem contact op voor een passende offerte en om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook altijd een monster bestellen om het materiaal nader te bekijken, wij sturen deze kosteloos naar u op.

Bent u er nog niet helemaal uit en wilt u inspiratie opdoen? Lees dan onze blog, bekijk onze inspiratiepagina of neem een kijkje op Instagram.
... Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK