Bestekzakjes bedrukken

Wilt u mooie, betaalbare en kwalitatief goede bestekzakjes laten bedrukken? Maak kennis met Place Add. Wij zijn al meer dan 15 jaar dé specialist in tafelaankleding van horeca. Bij ons kunt u bedrukte bestekzakjes bestellen in alle soorten en maten. Place Add biedt u dan ook daardoor de mogelijkheid om bestekzakjes te ontwikkelen die volledig aansluiten op de identiteit van uw horecagelegenheid. Met logo, van speciaal materiaal, in een gek kleurtje: deel uw wensen en wij maken het waar!

De voordelen van bedrukte bestekzakjes

Bedrukte bestekzakjes bieden u diverse voordelen. Zo bespaart u personeelskosten, omdat het bestek niet meer traditioneel ingerold hoeft te worden en zijn bestekzakjes een stuk hygiënischer. Daarnaast zijn bedrukte bestekzakjes ideale reclamedragers. Ze zorgen namelijk voor herkenbaarheid, eenheid en een vergroting van de naamsbekendheid. Wilt u ook profiteren van deze voordelen? Kies dan nu bedrukte bestekzakjes naar wens uit bij Place Add en bestel!

Meer dan bedrukte bestekzakjes

Naast bedrukte bestekzakjes, kunt u bij ons ook diverse andere soorten bestekzakjes bestellen, zoals:

  • Airlaid pochette;
  • Airlaid wikkel;
  • Onbedrukte bestekzakjes;
  • Novel bestekzakjes;
  • Bestekzakjes met placemat;
  • Eco bestekzakjes;
  • Diverse variaties.

Heeft u zelf een idee? Aarzel dan niet om deze met ons te delen. Bel of mail en wij zullen u adviseren en verder helpen!

Ja, ik wil bestekzakjes laten bedrukken door Place Add

Wilt u bestekzakjes laten bedrukken door Place Add? Producten met het winkelwagen-icoontje kunt u direct via onze webshop bestellen. Voor meer informatie, bijvoorbeeld over de prijzen, kunt u ons telefonisch bereiken via 043-325 92 32, het contactformulier invullen of een mail sturen. Place Add is uw partner in tafelaankleding.

place add