Airlaid servetten

Airlaid servetten hebben een chique en klassieke uitstraling. Ze voelen aan als linnen servetten maar zijn veel efficiënter om mee te werken en daarom een uitstekende oplossing voor in uw horecagelegenheid. Bij Place Add bieden wij diverse mogelijkheden voor Airlaid servetten. Wij ontwerpen graag een exemplaar volledig afgestemd op uw wensen en indien gewenst bedrukt met bijvoorbeeld uw logo. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Place Add.

Airlaid servetten: pochette en wikkel

Bij Place Add bieden wij twee soorten Airlaid servetten. Ten eerste de Airlaid pochette: deze wordt speciaal gevouwen zodat het bestek kan worden ingestoken. Bij Place Add verkrijgbaar in diverse formaten en kleuren. Daarnaast de Airlaid wikkel: hét alternatief voor het bekende bestekpochette. De Airlaid pochette van 33 x 40 cm heeft een mooie rechte insteek mogelijkheid voor het bestek, zodat het goed zichtbaar is. De wikkel is van top kwaliteit papier en kunt u voorzien van een full color opdruk, op de voor-en achterzijde. Meer weten? Neem contact op met Place Add.

Bedrukte servetten en meer

Naast Airlaid servetten bieden wij ook diverse andere servetten, bijvoorbeeld ‘the napkins‘, bedrukte servetten, onbedrukte servetten en grootverbruik servetten. Maar ook voor menukaarten, placemats, bestekzakjes en andere tafelaankleding zit u bij ons goed. Place Add is al meer dan 15 jaar dé specialist in tafelaankleding in horeca. Wij helpen u graag bij het maken van keuzes.

Contact opnemen met Place Add

Hebben wij uw interesse gewekt met onze Airlaid servetten? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie, bijvoorbeeld over de prijzen. Bel 043-325 92 32, stuur een e-mail of vul het contactformulier op onze website in. Wij informeren u graag!

place add