Servetten met logo

Heeft u een horecagelegenheid en wilt u gebruik gaan maken van servetten met uw logo? Neem dan eens contact op met Place Add. Wij bieden mooie, betaalbare en kwalitatief goede servetten, die wij volledig aan uw wens aanpassen. Zo is het bij ons mogelijk om servetten in uw huisstijl kleur te kiezen en deze te voorzien van uw logo. Dit zorgt voor eenheid en herkenbaarheid voor uw klanten, wat maakt dat servetten eigenlijk ideale reclamedragers zijn!

Ruim assortiment, onder andere servetten met logo

Wilt u juist onbedrukte servetten voor uw horecagelegenheid? Ook dan bent u bij Place Add aan het juiste adres. Daarnaast bieden wij airlaid pochette servetten aan, met en zonder wikkel. Nieuw in ons assortiment zijn ‘the napkins‘ servetten. Deze revolutionaire disposable servetten met de look en feel van een stoffen servet, zijn zacht, absorberend en stevig.. Alle servetten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Neem contact op en wij informeren u graag!

Veel meer dan servetten

Naast ons diverse aanbod aan servetten, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor een groot assortiment aan andere tafelaankleding voor de horeca:

  • Menukaarten op maat;
  • Voor op tafel;
  • Placemats;
  • Bestekzakjes;
  • Hotelaankleding.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over ons of onze servetten met logo? Schroom dan niet om contact op te nemen met Place Add. Wij informeren u graag over de prijzen of sturen een sample toe van onze servetten. Zo kunt u met eigen ogen aanschouwen of dit is wat u zoekt. U kunt ons bereiken via 043-325 92 32, door het contactformulier in te vullen of door een mail sturen Place Add staat u graag te woord.

place add
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK