Servetten kopen online

Bent u op zoek naar goede en passende servetten voor uw horecagelegenheid of aankomend evenement? Place-Add biedt u de mogelijkheid om deze servetten online te kopen. Met servetten die qua kleur en eventuele bedrukking passen bij uw horecagelegenheid, creëert u extra herkenning bij uw gasten.

Diverse servetten te verkrijgen

In ons assortiment vindt u allerlei soorten servetten, de één nog mooier en luxer dan de ander. De servetten die u op deze website ziet, zijn servetten in allerlei stijlen. Door ons gevarieerde aanbod, vindt u vast en zeker de servetten die u zoekt. Wij bieden deze servetten aan:

Over Place-Add

Place-Add is een ervaren aanbieder van diverse mogelijkheden omtrent eten en drinken. De afgelopen jaren hebben wij een uitgebreid netwerk aan (toe)leveranciers opgedaan, waardoor wij u de beste producten bieden. Behalve servetten plaatst u ook de volgende bestellingen bij ons:

  • Bestekzakjes;
  • Menukaarten, al dan niet op maat;
  • Placemats;
  • Spullen voor op tafel en
  • Diverse andere artikelen.

Ook is het mogelijk om uw logo op deze producten te laten drukken.

Direct servetten bestellen

Bent u geïnteresseerd in de diverse servetten die wij u bieden? U plaatst direct een bestelling bij de productinformatie van ieder servet. Heeft u een vraag of opmerking voor u besluit tot servetten kopen overgaat? Neem dan contact met Place-Add op. Contact opnemen doet u door gebruik te maken van het contactformulier op deze website. Ook kunt u een e-mail sturen of bellen naar telefoonnummer 043-325 92 32 om met één van onze medewerkers te spreken.

place add
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK