Servetten bestellen

Wilt u mooie, betaalbare en kwalitatief goede servetten bestellen? Maak kennis met Place Add. Wij zijn al meer dan 15 jaar dé specialist in tafelaankleding van horeca. Bij ons kunt u servetten laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo, maar ook voor onbedrukte servetten bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u grote servetten of juist kleinere? Uw bestek in servetten plaatsen met wikkel of zonder? Bij Place Add zijn de mogelijkheden eindeloos.

De mooiste servetten bestellen

Wist u dat servetten eigenlijk ideale reclamedragers zijn? Ze zorgen voor eenheid en herkenbaarheid voor uw klanten, en tevens zijn ze een goed middel om de naamsbekendheid te vergroten. Place Add biedt u dan ook de mogelijkheid om servetten te ontwikkelen die volledig aansluiten op de identiteit van uw horecagelegenheid. Met logo, van speciaal materiaal, in een gek kleurtje: deel uw wensen en wij maken het waar!

Divers aanbod van servetten bij Place Add:

  • The Napkins (look and feel van een stoffen servet);
  • Airlaid pochette;
  • Airlaid wikkel;
  • Bedrukte servetten;
  • Onbedrukte servetten;
  • Grootverbruik servetten.

Neem contact op met Place Add

Hebben wij uw interesse gewekt met onze mogelijkheden voor servetten bestellen? Voor meer informatie, bijvoorbeeld over de prijzen, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord! Telefonisch kunt u ons bereiken op het volgende nummer: 043-325 92 32. Het contactformulier invullen of een mail sturen is tevens mogelijk. Place Add is uw partner in tafelaankleding.

Meer informatie

Wilt u ook servetten laten bedrukken, bijvoorbeeld met uw logo? Schroom dan niet om eens contact op te nemen met Place Add. Wij adviseren u graag. Bel 043-325 92 32, stuur een mail of vul het contactformulier op onze website in.

place add
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK