Servetten bedrukken

Wilt u servetten laten bedrukken met bijvoorbeeld uw logo?
Dan bent u bij Place Add aan het juiste adres. Bedrukte servetten zorgen voor eenheid en herkenbaarheid van uw horecagelegenheid.
Niet voor niets zijn servetten ideale reclamedragers, die niet alleen de maag, maar ook de ogen van uw klanten goed de kost geeft.
Bij Place Add zijn de mogelijkheden voor bedrukte servetten eindeloos. Laat u verrassen!

De mogelijkheden voor bedrukte servetten.

Bij Place Add kunt u diverse uitvoeringen van uw bedrukte servetten kiezen.
Zo kunt u kiezen voor 1, 2 of 3 laags servetten.
Ook bieden wij diverse formaten, namelijk 25 x 25 cm (vanaf 20.000 stuks), 33 x 33 cm en 40 x 40 cm (beide vanaf 12.000 stuks).
Naast de standaard kleuren beschikken wij over een pallet met speciale kleuren. Ook voor u zit er gegarandeerd een exemplaar naar wens tussen!

Bedrukte servetten en meer

Naast bedrukte servetten, bieden wij ook diverse andere soorten servetten aan:

  • The Napkins (look and feel van een stoffen servet);
  • Airlaid wikkel;
  • Onbedrukte servetten;
  • Airlaid pochette;
  • Grootverbruik servetten.

Contact opnemen met Place Add


Bent u enthousiast geraakt over de bedrukte servetten van Place Add? Wij sturen graag kosteloos een monster van onze bedrukte servetten naar u op. Zo kunt u direct zien of deze aansluit op uw wensen en de sfeer van uw horecagelegenheid. Heeft u vragen? Aarzel dan niet om te bellen naar 043-325 92 32, een mail te sturen of het CONTACTFOMULIER op onze website in te vullen. Wij informeren u graag!

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK