Servetten Bedrukken

Veel kwaliteiten en verschillende formaten. Heeft u hulp nodig? Laat het ons weten, we helpen graag!

Door te kiezen voor bedrukte servetten kunt uw logo of boodschap op de servetten plaatsen en op heel eenvoudige wijze met uw gasten communiceren. Servetten liggen meestal gedurende een geruime tijd in het zicht van uw gasten, maak daar gebruik van. Of overweeg een pochette, deze servetten zijn al gevouwen tot een mapje waarin heel eenvoudig het bestek gestoken kan worden. Dit maakt het indekken van de tafel een stuk eenvoudiger en sneller.

Geen enkele horecaonderneming is compleet zonder servetten op tafel. Of u nu een cafetaria of een sterrenrestaurant heeft, uw gasten verwachten gewoon dat er servetten aangeboden worden. Het soort servet dat u op tafel legt, is uiteraard wel sterk afhankelijk van het soort onderneming.

Zo zou een chique servet in een snackbar volkomen overbodig zijn, men verwacht gewoon een simpel papieren servet om even snel de handen mee schoon te kunnen maken. Maar in een sterrenrestaurant zou dit simpele papieren servet compleet misstaan omdat het simpelweg niet bij de uitstaling en beleving van die onderneming past. Om voor iedere horecaonderneming een passend product te kunnen aanbieden beschikken wij daarom over een zeer ruim assortiment servetten in diverse materialen, kleuren en uitvoeringen, zowel bedrukt als onbedrukt.

Uitgebreid assortiment.

Voor iedere gelegenheid bieden wij een geschikt product, zo kunt u bij ons terecht voor eenvoudige effen servetten in diverse standaard kleuren en formaten maar bijvoorbeeld ook voor milieu vriendelijke uitvoeringen zoals het 100% ECO servet dat gemaakt wordt uit gerecycled materiaal. Legt u graag luxe servetten met een chique uitstraling op tafel, dan zijn de Airlaid servetten uitermate geschikt.

Hier beneden kunt u een keuze maken uit de diverse soorten, naast de standaardkleuren beschikken we ook over een breed pallet met speciale kleuren. Wilt u van deze speciale kleuren de kleurstalen zien? Laat het ons weten, we sturen het graag kosteloos toe!
De producten die met een winkelwagentje aangemerkt zijn, kunnen direct online besteld worden. De overige producten zijn maatwerk, wij helpen u graag verder met het maken van de juiste keuze dus neem gerust contact op indien er vragen zijn. Wit u graag nog wat inspiratie op doen? Kijk dan eens op de inspiratie pagina of neem een kijkje op Instagram.
Producten met dit icoontje kunt u direct via onze webshop bestellen.

KEUZEHULP
... Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK