Referenties

Place Add is al ruim 22 jaar actief als leverancier in tafelaankleding voor de horeca waaronder menukaarten en een compleet aanbod in single use bestekzakjes, servetten en placemats, daarnaast leveren wij onze diensten en producten ook alweer geruime tijd aan zorg- en onderwijsinstellingen.

GOUD in Rotterdam

menukaarten voor GOUD in Rotterdam'GOUDEN' menukaarten voor het restaurant van Herman den Blijker in ROTTERDAM!.

Na een zeer zorgvuldig en grondig proces van keuzes en overleg mochten wij voor restaurant GOUD van Chef Herman den Blijker deze uiterst stijlvolle menukaart maken. Voor de omslag is gekozen voor een (boekbinders-)linnen in de uitgesproken kleur en toepasselijke kleur "Rich Gold", met een kern van stevig karton. Binnenin wordt het menu gepresenteerd middels een 2-luik met een "gouden randje" (inschuifvensters), hiermee is het menu eenvoudig te wisselen wanneer de actualiteit dat vraagt.  De opdruk aan de voorzijde is er d.m.v. een stempel ingedrukt in een contrasterende goud-folie. Op de achterzijde prijkt door gebruik van dezelde techniek de stoere huisbeer van goud. "Who has the Gold, Makes the Rules"

Wij zijn dankbaar en trots dat wij deze opdracht voor Herman den Blijker en zijn team mochten maken!

Mama Kelly - Amsterdam

Mama Kelly Amsterdam  MaMa Kelly Amsterdam, uniek in haar soort met deze "Eye Catcher"in Roze.
 
 Voor het jongere zusje van de Haagse MaMa, dat is gevestigd in het Olympisch Stadion te Amsterdam, mochten wij deze unieke menukaart maken. De omslag is een kern van stevig en duurzaam karton met daar omheen  een zacht en hoogwaardig kunstleder in de "pakkende" kleur roze. Voor de menupresentatie aan de binnenzijde is gekozen voor een binding met elastiek. De inhoud met eigen drukwerk is hiermee flexibel en snel te  wisselen en aan de actualiteit aan te passen. De opdruk is er opgestempeld in blinddruk. De afwerking met goudkleurige (messing) hoeken zorgt voor extra bescherming en is qua uitstraling natuurlijk ook de ultieme & nbsp;"Finishing Touch"

 Wij bedanken MaMa Kelly Amsterdam voor deze opdracht en het vertrouwen!

Meander Medisch Centrum

Het Meander Medisch Centrum geeft haar (patiënten-) maaltijden extra glans met de Naperole.

Deze Naperole Classic is een samenstelling van een wit, superzacht Airlaid servet in een 50-grams kwaliteit met daar omheen de, volledig gepersonaliseerde, wikkel in een "smaakvolle" blauw-groene kleur. In het ontwerp heeft Meander MC, in ieder geval, de welgemeende boodschap; "Eet smakelijk!" opgenomen. Wanneer men dan al niet "gewoon" thuis kan genieten is juist, dat moment, van een smakelijke maaltijd natuurlijk extra belangrijk voor een mens en dat realiseren ze zich, bij Meander Medisch Centrum, dus heel goed!

Wij vinden het, dan ook zeker een grote eer om deze, gerenommeerde, Zorginstelling waar de patiënt elke dag weer kan rekenen op klantvriendelijke, deskundige en betrouwbare zorg, tot onze klantenkring te mogen rekenen.