Professionele menukaarten

Zoekt u professionele menukaarten die perfect aansluiten op de sfeer en identiteit van uw horecagelegenheid? Laat uw menukaart ontwerpen door Place Add. Bij ons kunt u kiezen voor een houten, linnen, kurken, kartonnen, metalen of lederen variant. Ook voorzien wij uw menukaart graag van uw logo doormiddel van een zeefdruk, foliedruk of met een stalen plaatje. De mogelijkheden zijn eindeloos bij Place Add!

Professionele menukaarten in alle soorten en maten

Uw menukaart bepaald de sfeer en kwaliteit die uw klanten van u verwachten. In feite is de menukaart het visitekaartje van uw zaak. Place Add helpt u daarom bij het ontwerpen van een menukaart volledig naar uw wens. Bij het ontwerpen van een menukaart moet u nadenken over hetgene wat u wilt uitstralen, uw interieur, uw budget en waar u de menukaarten gebruikt (bijvoorbeeld binnen of buiten). Wilt u graag advies? Ook dan is Place Add uw partner.

Over Place Add

Place Add is al meer dan 15 jaar uw specialist in tafelaankleding voor de horeca. Wij staan bekend om het leveren van maatwerk en om ons uitgebreide assortiment. Wilt u ons gehele aanbod van onder andere, servetten, menukaarten, placemats, tafellopers en bestekzakje eens in het echt aanschouwen? Graag heten we u welkom in onze showroom aan de Cannerweg in Maastricht. Laat ons even weten wanneer u langs komt en wij adviseren u graag!

Contact opnemen met Place Add

Hebben wij uw interesse gewekt met onze professionele menukaarten? Neem dan gerust eens contact met ons op voor meer informatie, bijvoorbeeld over de prijzen. Bel 043-325 92 32, stuur een e-mail of vul het contactformulier op onze website in. Wij informeren u graag!

place add
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK