Bedrukt Papier

Met onze bedrukte papieren placemats biedt u meerwaarde aan uw gasten.


Papieren placemats zijn niet alleen handig en hygiënisch, ze zijn ook nog een uitstekend communicatiemiddel aan tafel. Maak van uw tafelpresentatie een inspirerend geheel door uw papieren placemats te bedrukken. Door het relatief grote formaat bieden bedrukte papieren menukaarten een prachtig canvas om creatief in te vullen. Plaats bijvoorbeeld het recept van een gerecht dat u serveert, plaats er kortingscoupons op om herhaalbezoeken te stimuleren, of maak er een mooie kleurplaat van om kinderen bezig te houden.

Met bedrukte papieren placemats telkens een ander thema op tafel

Doordat papieren placemats voor eenmalig gebruik bestemd zijn, bieden ze extra kansen boven herbruikbare placemats, want u kunt ermee inspelen op actuele zaken en uw gasten op een fijne niet opdringerige wijze informeren. Bestel uw bedrukte papieren placemats bijvoorbeeld in kleine oplages en laat deze telkens van een ander ontwerp voorzien. Zo kunt u mooi inspelen op de verschillende seizoenen en feestdagen, plaats bv. uw seizoensmenu op de placemat en laat aparte placemats bedrukken voor bijvoorbeeld Kerstmis en Pasen. Zo kunt u heel specifiek communiceren rondom het betreffende thema en kunt u speciale acties en feestaanbiedingen kenbaar maken. Zo biedt u uw gasten telkens iets extra‘s.

Bestel uw bedrukte papieren placemats

Al onze papieren placemats worden op gestreken 70, 80 of 90 grams FSC-papier gedrukt en zijn maatwerk, neem daarom contact met ons op voor een passend voorstel en om de mogelijkheden te bespreken. Uiteraard kunt het ontwerp voor uw placemat uitbesteden aan uw vaste reclamebureau, maar u kunt ook bij ons terecht voor een goed advies over kleur en ontwerp. Onze grafische afdeling zorgt ervoor dat het een visitekaartje op placemat formaat wordt! Voor de bedrukking van de placemats kunt u kiezen uit 1 PMS-kleurendruk, 2 PMS- kleurendruk of full colour. Met PMS drukkleuren is de exacte kleur het beste te bepalen omdat deze kleuren uit de gestandaardiseerde Pantone kleuren waaier komen.

Met 1 kleurendruk heeft u al veel mogelijkheden, door bv. meerdere tinten van de kleur te gebruiken in combinatie met wit en zwart zijn er heel veel creatieve ontwerpen mogelijk. Bekijk de verschillende voorbeelden om inspiratie op te doen.

Kiest u voor 2 kleurendruk dan worden de mogelijkheden uiteraard groter. Zo is het mogelijk om met duidelijke contrasten te werken. Daarnaast bestaan veel logo‘s uit twee PMS kleuren, door gebruik te maken van 2 kleurendruk komt zo‘n logo het beste tot zijn recht. De 2 kleurendruk is daarom populair bij veel horecaondernemers en wordt vaak besteld. Hoe zij hier invulling aan geven is te zien bij de 2- kleurendruk voorbeelden.

Wilt u echt uitpakken aan tafel en bv. mooie kleurrijke foto‘s of illustraties op de placemats laten drukken? Kies dan voor een fullcolour bedrukking. Onze full colour bedrukking is van hoogwaardige kwaliteit en geeft de placemats een unieke uitstraling. Bekijk het eindresultaat van een aantal full colour bedrukte placemats voor inspiratie.

Wilt u nog meer inspiratie opdoen en ook de overige mogelijkheden voor een unieke tafelaankleding bekijken? Lees dan onze blog, bekijk onze inspiratiepagina of neem een kijkje op Instagram.

Alle prijzen van de verschillende papieren placemats vergelijken? Klik dan op de onderstaande button

PAPIEREN PLACEMATS
... Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK