Placemats

Met placemats is uw tafel eenvoudig, snel, hygiënisch en verzorgd opgedekt.

Het gebruik van een placemat op uw tafel heeft vele voordelen; het is zeer gemakkelijk met indekken (u heeft in principe geen tafelkleed meer nodig), het afruimen gaat snel, het is hygiënisch en voorkomt vlekken en krassen op tafel...

Bij Place Add hebben wij voor iedere horecagelegenheid een passende oplossing.

Single Use placemats bedrukt of onbedrukt.

Wilt u snel, praktisch en hygiënisch uw tafel opdekken? Kies dan voor een onbedrukte papieren variant. Verder kan de placemat echter ook een uitstekend communicatiemiddel zijn. Een placemat ligt langere tijd volledig in het zicht van uw gasten op tafel en zo zullen zij dan ook zeker aandacht hebben voor uw boodschap. Stimuleer bv. een herhaal bezoek door een kortingscoupon op uw placemat te plaatsen, of geef een blik achter de schermen met een mooi geschreven stukje over de historie van uw bedrijf, of een recept van een van de gerechten op uw kaart. Om kinderen aan tafel bezig te houden bieden wij speciale kinderplacemats waarop zij naar hartenlust kunnen kleuren en spelletjes maken.

Luxe placemats voor meermalig gebruik.

Met de papieren uitvoeringen kiest u vooral voor functionaliteit. Wanneer u het indekken van uw tafels een meer luxe uitstraling wilt geven kunt u kiezen voor een placemat in leder, hiervoor bieden wij zowel varianten in echt leder als ook in degelijk kunstleder. Ontdek de mogelijkheden in de verschillende rubrieken Leder Recycled en Kunstleder hier beneden. Wanneer u nog meer klasse wilt uitstralen kunt u altijd kiezen voor een afwerking met metalen hoeken (nikkel of messing) en met het plaatsen van uw eigen logo/bedrijfsnaam benadrukt u nog meer uw eigen identiteit en uitstraling.

Placemat bedrukken horeca

Als eigenaar van een horecagelegenheid wilt u natuurlijk zoveel mogelijk gasten trekken. Daarom moet u zorgen voor lekker eten en drinken. Ook moet u natuurlijk vriendelijke bediening hebben. Daarnaast speelt het interieur ook een belangrijke rol. Er moet immers een lekker sfeer zijn. Mensen gaan niet alleen naar een horecagelegenheid voor lekker eten, maar ook om een ervaring te hebben. Gesprekken worden ook bijzonder aangenaam in een fijne atmosfeer. Daarnaast speelt de tafelaankleding ook een belangrijke rol. Dit is immers het visitekaartje. Bij ons kunt u placemat bedrukken horeca. We gaan in deze tekst dieper in op de kracht van onze webshop.

Placemats bedrukken horeca


U kunt er in de eerste plaats voor kiezen om standaard placemats aan te kopen. U geeft dan echter geen visitekaartje af. Placemats bedrukken horeca is veel fijner, want daarmee geeft u een persoonlijke tint af. Wij verkopen placemats ook in verschillende kleuren. U kunt bijvoorbeeld voor felle kleuren gaan. Dan vallen de placemats lekker op. Of u kunt voor kleuren kiezen die precies passen bij uw interieur. We verkopen ze ook van verschillende materialen. Heeft u specifieke vragen of zoekt u naar iets wat er nog niet is? Neem dan contact met ons op.

Placemats bedrukken horeca kopen


Placemats bedrukken horeca kopen is niet alleen aan te raden vanwege kwaliteit en de persoonlijke tint, maar ook vanwege onze service. Wij vinden het belangrijk om onze klanten optimaal te bedienen. Bij eventuele problemen staan we altijd voor u klaar. Daarnaast kunt u de placemats ook in het echt bekijken. We hebben namelijk een showroom. Via onze website kunt u een afspraak maken en dan ontvangen wij u graag in onze showroom. Voor meer informatie kunt de website bekijken.