Placemats

Met onze placemats wordt uw tafel mooi opgedekt!

Een placemat op tafel heeft meerdere voordelen; het is gemakkelijk met indekken (u heeft in principe geen tafelkleed meer nodig), het afruimen gaat snel, het is hygiënisch en voorkomt vlekken en krassen op tafel. Kortom genoeg redenen om te kiezen voor een placemat. Bij Place Add hebben wij voor iedere horecagelegenheid wel een geschikte oplossing.

Disposable placemats bedrukt of onbedrukt

Wilt u niet te veel poespas en simpelweg de tafel vuil- en krasvrij houden? Kies dan voor een onbedrukte papieren variant. Maar de placemat is ook een uitstekend communicatiemiddel, het ligt een geruime tijd bij uw gasten op tafel en in de tijd dat zij wachten op hun bestelling, zullen zij zeker uw boodschap lezen. Stimuleer bv. een herhaal bezoek door een kortingscoupon op uw placemat te plaatsen, of geef een blik achter de schermen met een mooi geschreven stukje over de historie van uw bedrijf, of een recept van een van de gerechten op uw kaart. Om kinderen aan tafel bezig te houden bieden wij speciale kinderplacemats waarop zij naar hartenlust kunnen kleuren en spelletjes maken.

Luxe placemats voor meermalig gebruik

De papieren uitvoeringen zijn minder geschikt wanneer u uw tafel een luxe uitstraling wilt geven. Kies in dat geval voor een lederen variant, zoals de italia placemat van gerecycled leder. Een nog luxere variant is de lederen onderlegger van kunst of echt leder, deze kunt u desgewenst laten voorzien van nikkelen, of messing hoekjes en uw logo of tekst in zilveren, gouden of blinddruk om deze perfect te laten aansluiten bij uw huisstijl.

Bestel eenvoudig online of neem contact op voor maatwerk

De eco-, kinder-, en italia placemats kunt u heel eenvoudig online bestellen, u herkent deze producten aan het winkelwagentje. Alle overige producten zijn maatwerk, neem contact met ons op voor een passend voorstel en om de mogelijkheden te bespreken. Wij geven u graag advies over de kleur, materiaal en ontwerp, we zijn al met veel ondernemers samen tot een mooi eindresultaat gekomen. Wilt u inspiratie opdoen? Lees dan onze blog, bekijk onze inspiratiepagina of neem een kijkje op Instagram.

Alle prijzen van de verschillende papieren placemats vergelijken? Klik dan op de onderstaande button

PAPIEREN PLACEMATS

Direct placemats bestellen Placemats met dit icoontje kunt u direct via onze webshop bestellen.
... Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK