Menukaarten Houders

Handig om uw menukaarten achter te laten op tafel en/of bar.

Met een zorgvuldig gekozen menukaart maakt u indruk op uw gasten en is een uitstekend communicatiemiddel. De keuze voor de menukaart is sterk afhankelijk van de gewenste uitstraling en de huisstijl van uw horecaonderneming. Bij Place Add bieden we een ruim assortiment aan menukaarten, standaard en op maat gemaakt.

Menukaarten uitdelen of op tafel plaatsen?

Naast de keuze uit het enorme aanbod aan materiaal en afwerking is een van de eerste vragen dit u uzelf moet stellen: “Gaan we de kaarten op tafel leggen of delen we ze uit aan tafel?" Voor beide opties valt natuurlijk iets te zeggen; als u de menukaart op tafel legt dan kan de klant al een keuze maken voordat de ober er is (tenzij het een snelle ober is). En door de menukaart van te voren op tafel te plaatsen heeft uw gast ook meer tijd om in de kaart te kijken, dit kan omzet verhogend werken. Daarnaast kunt u uw gasten gelijk een goede indruk geven van de keuken en eventuele dagspecials direct kenbaar maken.

Het uitdelen van de menukaart of menumap is echter persoonlijker en daarnaast blijft uw tafelaankleding over het algemeen rustiger en overzichtelijker. Een combinatie van beide is uiteraard ook mogelijk, waarbij u bv. een menukaart op tafel gebruikt voor dag- en/of seizoenspecials, of voor andere communicatie (bv. speciale aanbiedingen, cadeaubonnen, etc.) en een menukaart die u aan tafel uitdeelt voor het volledige menu.

Menupresentatie op tafel kan op twee manieren.

Place Add heeft een ruim assortiment van menukaarten, zowel om op tafel te plaatsen als om uit te delen. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar menu presentatie op tafel dan kunt u hieronder kiezen uit de tafel menukaart en houders voor menukaarten. De tafelmenukaarten zijn speciale “standaards" met maximaal 4 leeszijdes, waarop u uw menu of andere boodschap kunt plaatsen. De houders zijn bedoeld om een losse menukaart in te plaatsen, zodat deze rechtop op tafel gezet kan worden.

Bestel eenvoudig online of neem contact op voor maatwerk.

Verschillende uitvoeringen kunt u heel eenvoudig online samenstellen en bestellen, u herkent deze producten aan het winkelwagentje. Alle overige producten zijn maatwerk, neem contact met ons op voor een passend voorstel en om de mogelijkheden te bespreken. Wij helpen u graag verder tot het beste eindresultaat. Wilt u inspiratie opdoen? Lees dan onze blog, bekijk onze inspiratiepagina of neem een kijkje op Instagram.
... Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK