Menukaarten Shop

Bestel uw menukaarten eenvoudig en snel bij Place Add.

Met een goede menukaart maakt u indruk op uw gasten. De menukaart is (mede-)bepalend voor de klantervaring bij uw onderneming. Om de klantbeleving optimaal te maken is het dus belangrijk dat de menukaart aansluit bij de gewenste uitstraling van uw horecagelegenheid...

Gaat u voor chique? Dan zijn de Italia en lederen menukaarten uitermate geschikt. De Italia menukaarten zijn van gerecycled leder, dus ook nog eens een milieubewuste keuze. De lederen menukaarten bieden wij in diverse uitvoeringen waarvan u de budget lederen uitvoering direct online kunt bestellen. Wilt u een nog chiquere uitstraling? Kies dan voor de echt lederen uitvoering, deze zijn altijd maatwerk en worden geheel naar wens samengesteld, deze kunt u daarom niet in de webshop bestellen.

Naast leder bieden wij een zeer uitgebreid assortiment van “standaard" menukaarten die direct in de webshop besteld kunnen worden. U kunt kiezen uit verschillende materialen zoals linnen, jute, hout, kunststof, karton of kurk. Om de menumappen perfect te laten aansluiten bij uw huisstijl kunt u deze laten bedrukken, waarbij u de keuze heeft uit verschillende druktechnieken zoals foliedruk of zeefdruk. Bij diverse uitvoeringen is het tevens mogelijk om een stalen plaatje met logo erop te plaatsen.

Naast de uitstraling van de menukaart is ook het gebruik van belang.

Voordat u uw keuze maakt is het belangrijk om ook even stil te staan bij het gebruik van de menukaart. Worden deze aan tafel uitgedeeld, dan zijn de meeste menumappen wel geschikt. Maar staan of liggen deze vast op tafel, dan zijn niet alle artikelen even geschikt, zeker niet als deze ook buiten gebruikt worden en soms nat kunnen regenen. Denk daarom van te voren goed na over de wensen en eisen die u stelt aan de menukaart om teleurstelling achteraf te voorkomen.

Onderstaande uitvoeringen kunt u heel eenvoudig samenstellen en bestellen. Toch liever meer informatie of advies? Neem contact met ons op, wij helpen u graag verder. Wilt u inspiratie opdoen? Lees dan onze blog, bekijk onze inspiratiepagina of neem een kijkje op Instagram .