Rekeningmapje Bedrukte-rekeningzakjes

Rekeningmapje - Papier bedrukt Rekeningmapje

Nieuw in ons assortiment! Bedrukte, papieren, rekeningmapjes.


Deze rekeningmapjes hebben een formaat van 9,5 cm x 12,8 cm en zijn te voorzien van uw eigen opdruk. Voor de bedrukking van deze rekeningmapjes kunt u kiezen uit PMS (max. 4 kleurendruk) of Full Colour.
Met een bedrukking in PMS kleuren is de uitkomst van uw kleuren het meest nauwkeurig te voorspellen omdat deze kleuren uit de gestandaardiseerde Pantone kleurenwaaier komen.
Bij Full Colour bedrukking zijn de creatieve mogelijkheden ruimer, zo kunt u bijvoorbeeld naast uw logo en/of tekst ook nog een afbeelding of illustratie op het bestekzakje plaatsen voor extra attentiewaarde.

Het rekeningmapje kunt u, vanzelfsprekend, enkel als middel om de rekening aan uw gasten te presenteren gebruiken daarnaast kan het zeker ook prima extra dienst doen als, bijvoorbeeld, visitekaartje of enquetemiddel en/of een uitnodiging voor het achterlaten van een review.

De mogelijkheden en toepassingen van dit te bedrukken rekeningmapje van degelijk kwaliteitspapaier zijn gewoonweg zeer groot!

Hier beneden geven wij enkele mogelijke staffels met de bijbehorende prijzen. De genoemde prijs is steeds inclusief opmaak-en filmkosten. Uw bestelling wordt franco aan huis geleverd!

prijs is per 1000 stuks
  • 2.000 stuks € 76,28
  • 10.000 stuks € 47,39
  • 20.000 stuks € 41,92
  • 60.000 stuks € 35,78

(de papieren rekeningmapjes zijn steeds per 2.000 stuks verpakt)

Nieuwsgierig naar dit kwaliteitsproduct? Vraag ons hier voor meer informatie. Direct bestellen? Dat kan hier!

Voor modellen, prijzen of overige informatie:
telefoonummer: +31 (0)43-325 92 32

info@place-add.nl  klik hier voor ons responsformulier
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK