Rekeningmapje

Zelfs het aanbieden van de rekening wordt hiermee een bijzondere ervaring voor uw gasten.

Het presenteren van de rekening in een rekeningmapje in welke uitvoering dan ook geeft altijd een extra gevoel bij dit, laten we eerlijk zijn, belangrijke moment...

Logischerwijze moet er natuurlijk betaald worden voor al het goede dat u aan uw gasten heeft "voorgeschoteld" en toch maakt een "prettige" manier om dit af te handelen het meer vanzelfsprekend.

Op deze pagina bieden wij u een aantal verschillende keuzes om uw rekeningpresentatie de juiste uitstraling mee te geven.
Een ruime keuze standaard-uitvoeringen vindt u in onze serie rekeningmapje Italia. Robuust, Stevig en Authentiek treft u in onze rubriek rekeningmapje staal.
Stijlvol en Luxe of juist "gewoon" strak en degelijk dan bieden wij veel keuze in rekeningmapje leder. Voor een variant in degelijk papier die naast de functie van rekeningpresentatie, d.m.v. een volledig gepersonaliseerde full color bedrukking, ook perfect dienst kan doen als bijvoorbeeld visitekaartje, compliment card en/of enquete-middel bieden wij het bedrukt rekeningzakje.