Menukaarten ontwerpen

Heeft u een eigen horecagelegenheid en wilt u graag (nieuwe) menukaarten ontwerpen? Place Add biedt u de mogelijkheid om originele menukaarten te ontwerpen die volledig aansluiten op de sfeer in uw horecaonderneming. Daarbij garanderen we u te allen tijde de beste kwaliteit. Al meer dan 15 jaar zijn wij dé specialist in tafelaankleding in horeca. Deel uw wensen met ons en wij maken het waar.

Diverse uitvoeringen, formaten en kleuren menukaarten ontwerpen

Een menukaart bepaald de sfeer en kwaliteit die uw klanten van u verwachten. In feite is de menukaart het visitekaartje van uw zaak. Place Add helpt u daarom bij het ontwerpen van een menukaart volledig naar uw wens. Er zijn diverse mogelijkheden die u bij ons heeft:

  • Soft- of hard cover kern;
  • Omkleding van diverse materialen (hout, staal, leder, kunststof, kurk, metaal, linnen);
  • Voorzien van eigen logo middels o.a. foliedruk, zeefdruk of een stalen plaatje;
  • A4, A5, A4 vierkant, A4 smal of een afwijkend formaat;
  • Diverse kleuren;

Veel keuzes, niet waar? Neem gerust eens contact met ons op en wij adviseren u graag zodat kiezen gemakkelijker wordt.

Meer dan 15 jaar ervaring

Behalve menukaarten, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor maatwerk op het gebied van placemats, servetten, bestekzakjes en tafellopers. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat al deze producten ideale reclamedragers zijn voor uw horecagelegenheid. Ze zorgen immers voor herkenning, eenheid en een vergroting van de naamsbekendheid. Ontdek wat Place Add voor u kan betekenen.

Meer informatie over Place Add?

Wilt u ook opvallen met een unieke menukaart van de beste kwaliteit? Kies er dan voor om uw menukaarten te laten ontwerpen door Place Add. Voor meer informatie over ons, onze menukaarten of onze prijzen, raden wij u aan contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 043-325 92 32. Ook kunt u ons een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Wij staan u graag te woord.

place add