Menukaarten met logo

Wist u dat uw menukaarten fungeren als visitekaartje van uw horecagelegenheid? Het is daarom zaak deze de uitstraling te geven die wenselijk is. Materiaal- en kleurkeuze is daarbij van grote invloed. Wat dacht u van tijdloze leren menukaarten? Of stoere metalen menukaarten? Toch liever een menukaart van hout? Bij Place Add bieden we het allemaal. Bij ons is het tevens mogelijk uw menukaarten met logo te bedrukken. Place Add maakt het mogelijk.

Diverse mogelijkheden bij menukaarten met logo

Bij ons kunt u uw menukaarten voorzien van uw logo op diverse manieren, afhankelijk van de materiaalkeuze voor uw menukaarten:

  • Foliedruk;
  • Zeefdruk;
  • Full color opdruk;
  • Stalen plaatje;
  • Gegraveerd;
  • Gelamineerd.

Over Place Add

Place Add is al meer dan 15 jaar dé specialist in tafelaankleding in horeca. Wij ontwerpen graag een menukaart voor u die perfect aansluit op de uitstraling van uw horecagelegenheid. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een houten, linnen, kurken, kartonnen, metalen of lederen variant. Naast menukaarten zijn wij ook uw partner in servetten, placemats, bestekzakjes en andere tafelaankleding. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op!

Meer informatie

Wanneer u kiest voor het maatwerk van Place Add, kiest u voor een unieke en originele horeca menukaart van de beste kwaliteit. Deel uw wensen met ons en wij zullen deze in vervulling laten gaan. Schroom niet om contact met ons op te nemen. Bel 043-325 92 32, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website. Ook sturen wij u graag kosteloos een proefmonster van onze menukaarten met logo toe. Place Add is uw partner in horeca aankleding.

place add
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK