Menukaarten maken

Heeft u uw eigen horecagelegenheid? Dan wilt u uw klanten natuurlijk graag een mooie, duidelijke en stevige menukaart voorschotelen, die aansluit op de identiteit van uw zaak. Laat uw menukaart maken door Place Add en wees verrast door de eindeloze mogelijkheden. Of u nu een cafetaria, hotel of luxe restaurantketen heeft; wij maken voor iedereen een passend ontwerp. Place Add regelt het voor u!

Laat uw menukaart maken door Place Add

Place Add is al meer dan 15 jaar uw specialist in tafelaankleding voor de horeca. Bij het ontwerpen van menukaarten leveren wij graag maatwerk. U maakt dan ook uw eigen keuzes over materiaal, kleur, wel of geen logo, et cetera. Een greep uit ons assortiment menukaarten:

  • Lederen menukaarten;
  • Kurken menukaarten;
  • Linnen menukaarten;
  • Metalen menukaarten;
  • Houten menukaarten;
  • Motief menukaarten.

Advies op maat

Ook de keuze voor het formaat van uw menukaart en de opties betreffende de inhoud heeft u volledig in eigen handen. Ziet u door de bomen het bos niet meer en kunt u wel wat advies gebruiken? Bel of mail ons dan gerust, dan doorlopen wij samen met u de mogelijkheden. Naast menukaarten zijn wij ook uw partner in servetten, placemats, bestekzakjes en andere tafelaankleding. Zo kunt u uw gehele zaak voorzien van eenduidige reclameuitingen!

Neem contact op met Place Add

Menukaarten zijn het visitekaartje van uw horecagelegenheid. Het is daarom zaak een weloverwogen keuze te maken. Place Add stuurt graag kosteloos een monster van de menukaarten naar u op. Zo kunt u direct zien of deze aansluit op uw wensen en het interieur van uw horecagelegenheid. Heeft u vragen? Schroom dan niet om te bellen naar 043-325 92 32, een mail te sturen of het contactformulier op onze website in te vullen. Laat uw menukaarten maken door Place Add!

place add
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK