Menukaarten

Menukaarten zijn het visitekaartje van jou horecagelegenheid. Kies daarom voor een originele menukaart van de beste kwaliteit met een passende uitstraling. Of het nu is voor een cafetaria of luxe restaurant; Place Add ontwerpt een menukaart die perfect aansluit op uw wensen. Gaat u voor linnen, metaal, hout, kurk, karton of toch liever leder? De mogelijkheden zijn eindeloos bij Place Add.

Diverse uitvoeringen, formaten en kleuren menukaarten

Een menukaart bepaald de sfeer en kwaliteit die uw klanten van u verwachten. Het is daarom belangrijk een menukaart te kiezen die aansluit op de identiteit van uw horecagelegenheid. Bij Place Add is dit mogelijk. Bij ons ontwerpt u een menukaart volledig naar uw wens. Enkele mogelijkheden:

  • Soft- of hard cover kern;
  • Omkleding van diverse materialen (hout, staal, leder, kunststof, kurk, metaal, linnen);
  • Voorzien van eigen logo middels o.a. foliedruk, zeefdruk of een stalen plaatje;
  • A4, A5, A4 vierkant, A4 smal of een afwijkend formaat;
  • Diverse kleuren;

Veel keuzes, niet waar? Neem gerust eens contact met ons op en wij adviseren u graag zodat kiezen gemakkelijker wordt.

Meer informatie over menukaarten van Place Add

Bij Place Add vervaardigen wij alle menukaarten met de hand, wat maatwerk mogelijk maakt. Naast menukaarten, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor diverse andere horecaproducten, zoals menukaarthouders, placemats, servetten, bestekzakjes en diverse tafelaankleding voor uw hotel. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij sturen graag kosteloos een monster van de menukaarten naar u op. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Bel 043-325 92 32, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website. Wij staan u graag te woord!

place add
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK