Leren menukaarten

Chique, exclusief en tijdloos. Klinken deze woorden u als muziek in de oren? Kies dan voor leren menukaarten in uw horecagelegenheid. Bij Place Add ontwerpen wij graag leren menukaarten afgestemd op uw wensen. In ons atelier kunnen we zo ongeveer alles maken van kunstleer én echt leer. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij realiseren het voor u!

Standaard, luxe of ruwe leren menukaarten

Bij Place Add bieden wij drie soorten leren menukaarten aan; voor ieder wat wils:

  • Standaard: degelijk & betaalbaar;
  • Luxe: gemaakt van sterk kunstleder, keuze tussen diverse kleuren en structuren en exclusieve uitstraling door dubbele omboeking;
  • Ruw: gemaakt van opgeruwd echt leder, staat voor karakter en een lange levensduur.

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Laat ons u dan adviseren! Wij sturen tevens graag een monster naar u op van onze menukaarten. Zo kunt u met eigen ogen aanschouwen of de leren menukaarten aansluiten op uw wensen.

Meer dan 15 jaar ervaring

Place Add is al meer dan 15 jaar uw specialist in tafelaankleding van horeca. Behalve leren menukaarten, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor menukaarten van linnen, hout, metaal en kurk. Daarnaast bieden wij ook maatwerk op het gebied van placemats, servetten, bestekzakjes en tafellopers. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van Place Add.

Meer informatie

Laat uw menukaart het visitekaartje van uw horecagelegenheid zijn. Kies daarom voor de unieke leren menukaarten van Place Add. Voor meer informatie over ons, onze menukaarten of onze prijzen, raden wij u aan contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 043-325 92 32. Ook kunt u ons een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Wij adviseren u graag.

place add
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK