Leren menukaarten

Onverwoestbaar, chique, exclusief en tijdloos. Is dat wat u zoekt? Kies dan voor leren menukaarten in uw horecagelegenheid. Bij Place Add ontwerpen wij graag leren menukaarten afgestemd op uw wensen. In ons atelier kunnen we zo ongeveer alles maken van echt leer. Laat ons weten wat uw wensen zijn en wij realiseren het voor u!

Ruime keuze uit verschillende leersoorten en uitvoering!

Vindt u het lastig om een keuze te maken? Laat ons u dan adviseren! Wij sturen tevens graag een monster naar u op van onze menukaarten. Zo kunt u met eigen ogen aanschouwen of de leren menukaarten aansluiten op uw wensen.

Al 25 jaar ervaring.

Place Add is al 25 jaar uw specialist in tafelaankleding van horeca. Behalve leren menukaarten, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor menukaarten van linnen, hout, metaal en kurk. Daarnaast bieden wij ook maatwerk op het gebied van placemats, servetten, bestekzakjes en tafellopers. Ontdek de eindeloze mogelijkheden van Place Add.

Meer informatie

Laat uw menukaart het visitekaartje van uw horecagelegenheid zijn. Kies daarom voor de unieke leren menukaarten van Place Add. Voor meer informatie over ons, onze menukaarten of onze prijzen, raden wij u aan contact met ons op te nemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op het volgende telefoonnummer: 043-325 92 32. Ook kunt u ons een e-mail sturen of het contactformulier invullen. Wij adviseren u graag.

DIRECT BESTELLEN CONTACT OPNEMEN