Leder

Nu ook kwaliteit producten van Leder!

Wij bieden u verschillende leder producten aan van hoge kwaliteit. Deze kwaliteit zorgt ervoor dat uw placemat in weer en wind op tafel blijft liggen, dat de deurhangers de komende 100 jaar niet meer vervangen hoeven te worden en dat uw menukaart er exclusiever dan ooit uit ziet. Onze Leder producten brengen een sfeer met zich mee, wij zorgen ervoor dat uw leder placemat bij uw zaak past door vorm, kleur en bedrukking.

Waarom Leder?

De Leder Placemats, Menukaarten en deurhangers kunnen bedrukt worden maar uiteraard niet zomaar bedrukt. We kunnen uw logo in het leer branden, dit zorgt voor een strakke duidelijke uitkomst, het logo zal dus zwart in het leer gedrukt gebrand worden, hierdoor zie je ook een diepte verschil. Klik op detail voor een voorbeeld!
Detail.

Leder producten

Wij bieden momenteel leder servetringen, menukaarten, placemats en deurhangers aan. Dit zijn de eerste producten waar wij trots over vertellen dat we ze nu ook in leder kunnen aan bieden. De Leder producten zijn er voor de gene die kwaliteit wil uitstralen, voor de gene die kwaliteit nodig heeft en voor de gene die niet ieder jaar nieuwe producten wil bestellen. De Leder producten stralen exclusiviteit, kwaliteit en originaliteit uit.

Bestel eenvoudig online of neem contact op voor maatwerk.

De leder producten kunt u heel eenvoudig online bestellen, u herkent deze producten aan dit Direct Leder producten bestellen
Alle overige producten zijn maatwerk, neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden en ontvang een passend voorstel.
Indien gewenst adviseren wij u graag advies over kleur, materiaal en design. Met veel van uw collega-ondernemers kwamen wij reeds tot mooie, creatieve en unieke eindresultaten.
Wilt u nog meer inspiratie opdoen? Lees dan onze Blog, bekijk onze Inspiratiepagina en volg ons op Instagram.

Er zijn verschillende leder producten. Klik op de onderstaande button.

Direct Leder producten bestellenLeder producten met dit icoontje kunt u direct via onze webshop bestellen.

... Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK