Houten menukaarten

Bent u op zoek naar houten menukaarten voor in uw horecagelegenheid? Dan bent u bij Place Add aan het juiste adres. Wij zijn uw specialist in tafelaankleding voor de horeca. Bij het ontwerpen van menukaarten leveren wij graag maatwerk. Zoekt u een unieke, mooie en stevige houten menukaart die bijdraagt aan de sfeer van uw horecagelegenheid? Place Add regelt het voor u!

Diverse houten menukaarten

Bij Place Add bieden wij u diverse houten menukaarten. Kiest u voor de 100% berkenhout variant, dan kiest u voor zeer degelijke menukaarten met een lange levensduur. De beukenhout menukaart zijn een stuk lichter van gewicht, met de mogelijkheid om gebeitst te worden in diverse kleuren. Tot slot bieden wij ook een hout combi menukaart, waarbij beukenhout gecombineerd wordt met ‘Jute‘ of ‘Woodlook‘. Dit geeft een verassende en unieke uitstraling. Alle menukaarten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren, uitvoeringen en formaten. En natuurlijk voorzien wij uw menukaart graag van uw logo, huisstijl en dergelijke. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op!

Meer dan houten menukaarten

Bent u niet zo gecharmeerd van houten menukaarten? Niet getreurd, bij ons vindt u ook menukaarten gemaakt van andere materialen, zoals:

  • Linnen menukaarten;
  • Kurken menukaarten;
  • Metalen menukaarten;
  • Lederen menukaarten;
  • Motief menukaarten.

Contact opnemen met Place Add

Bent u enthousiast geraakt over de houten menukaarten van Place Add? Wij sturen graag kosteloos een monster van de menukaarten naar u op. Zo kunt u direct zien of de menukaart aansluit op uw wensen en het interieur van uw horecagelegenheid. Heeft u vragen? Schroom dan niet om te bellen naar 043-325 92 32, een mail te sturen of het contactformulier op onze website in te vullen. Wij informeren u graag!

 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK