Houten menukaart online zoeken

Bent u op zoek naar een nieuwe menukaart om uw gasten over uw gerechten te informeren? Kies dan voor een unieke materiaalsoort waarmee u blijft verrassen. Kies voor een houten menukaart van Place-Add.nl om uw gasten te laten weten wat u serveert. Deze kunt u zelfs met eigen logo, adres of andere tekst laten bedrukken. Kies voor de menukaarten op deze website.

Houten menukaarten bestellen bij Place-Add

Place-Add is gespecialiseerd in het bieden van allerhande tafelaankleding voor cafés, restaurants en andere horecagelegenheden. Wij bieden twee houten menukaarten aan, geschikt voor iedere organisatie en gelegenheid:

Deze houten menukaarten zijn verkrijgbaar in diverse formaten, met of zonder passe-partouts en transparante vellen. Neem daarvoor contact met ons op.

Diverse andere menukaarten

Menukaarten met het logo van uw organisatie of evenement zijn een extra manier om uzelf onder de aandacht van gasten en bezoekers te komen. Extra mogelijkheden om een ervaring op te bouwen, passend bij uw bedrijfsvoering. Wellicht vindt u houten menukaarten minder geschikt. Place-Add.nl biedt meer menukaarten, zoals:

Ook is het mogelijk om menukaarten op maat te bestellen bij Place-Add.

Menukaarten online bestellen

Bent u geïnteresseerd geraakt in het online bestellen van een houten menukaart bij Place-Add? U plaatst een bestelling door gebruik te maken van het responsformulier bij ieder artikel. Datzelfde formulier gebruikt u ook als u een voorbeeld menukaart wilt ontvangen. Heeft u een vraag of opmerking? Maak dan gebruik van het contactformulier, stuur een e-mail of bel naar 043-325 92 32.

place add
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK