Hotelmap-ringband-print-placeadd

- Hotelmap met ringband eigen print

Op deze pagina geven wij een indruk van de vele mogelijkheden die er zijn om uw hotelmap vorm te geven.

Bij deze bijzondere variant heeft u de mogelijkheid om uw omslag d.m.v. digitale (zeef-)druk te voorzien van een volledig bedrukking in één kleur of full-colour.
U kunt kiezen voor een foto, afdruk van een kunstwerk, volle kleuren of inspirerende (langere) tekst(en) waarmee uw hotelmap naar volledig eigen ontwerp kan worden uitgevoerd.

Om dit kwalitatief mooi en duurzaam te kunnen doen, heeft u de keuze uit enkele, zeer zorgvuldig, geselecteerde materialen. Wij kijken graag samen met u welke daarvan het beste past bij uw ontwerp.

Voor de binnenzijde is bij de variant op deze pagina gekozen voor een ringband, dit is, met name, aan te raden wanneer u meerdere pagina's met informatie wil presenteren aan uw gasten en zeker ook wanneer uw informatie steeds voor langere tijd actueel is.
U heeft in dit interieur de mogelijkheid voor het gebruik van o.a. zichtmappen, gelamineerde vellen of ander (stevig) drukwerk.

Moet u toch tussentijds zaken aanpassen dan hoeft u alleen de desbetreffende pagina('s) te wisselen, dit spaart tijd en kosten!

Wanneer u naast de "vaste" informatie ook andere items wilt presenteren aan uw gasten, zoals bijv. voordeelcoupons of een gratis routemap dan kunt u deze ringband- uitvoering, eventueel aanvullen met één of meerdere insteken, zoals ook is te zien op de foto's op deze pagina.

Wanneer u deze bijzondere hotelmap, met eigen print, nóg mooier vindt met een interieur zonder ringband en dus alleen met, één of meerdere insteken, dan is dat vanzelfsprekend ook mogelijk!

Maak uw ideeën en wensen kenbaar en wij adviseren u graag over de best passende oplossing.
Bel +31(0)43 325 92 32 of mail ons via info@place-add.nl.Ook kunt u hier beneden het responsformulier invullen, wij nemen dan spoedig contact met u op!

Place-Add.nl +31433259232
Voor modellen, prijzen of overige informatie: Bel ons info@place-add.nl  klik hier voor ons responsformulier