Hotelmappen

Hotelmappen van Place Add zijn er in vele uitvoeringen. Door al ruim 20 jaar goed te luisteren naar de Hoteliers, weten wij welke behoeftes er zoal zijn. Vanuit die ervaring is ons aanbod hier samengesteld.

Hotelmappen: BASIC en PREMIUM

Voor beide uitvoeringen wordt gebruik gemaakt van de beste materialen en zijn kwaliteit, duurzaamheid en een hoog afwerkingsniveau de standaard.

De Hotelmap BASIC wordt gemaakt van één soort, stevig en stijlvol, kunstleder. U heeft de keuze uit meerdere kleuren. De omslag heeft een kern van stevig karton en wordt afgewerkt met een stikselrand rondom. U bepaalt zelf het eindresualtaat aan de hand van meerdere opties.

De Hotelmap PREMIUM stelt u ook zelf samen aan de hand van diverse opties.U heeft bij deze, luxere, uitvoering meer keuze in materialen en kleuren voor de buitenzijde, de binnenzijde wordt extra verstevigd, er onstaat als het ware een dubbele kartonnen kern die volledig wordt afgewerkt met boekbinders-linnen in een kleur naar keuze.

Maatwerk

Met de Basic en Premium varianten stelt op u eenvoudige wijze een hotelmap van hoge kwaliteit samen. Alle hotelmappen worden op maat gemaakt. Heeft u andere wensen, ideeën voor een eigen hotelmap? Ook dat is mogelijk! Neem direct contact met ons op. Wij helpen u graag!

DIRECT BESTELLEN CONTACT OPNEMEN

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK