Hotelmappen Hotelmap-insteek-placeadd

Hotelmappen - Hotelmap met insteek

Op deze pagina geven wij u een indruk van de vele mogelijkheden die er zijn om uw hotelmap PREMIUM vorm te geven.

Bij deze hotelmap met insteek kiest u ervoor om één of meerdere losse bladen in de map achter de gekozen insteek te schuiven, dit is extra handig wanneer u bijvoorbeeld voordeelcoupons en/of een gratis routemap aanbiedt die uw gasten dan eenvoudig uit de map kunnen nemen.

Qua uitvoering van de Insteek zijn er talloze varianten te kiezen, één of meerdere insteken aan één kant of juist aan beide kanten van de omslag, recht of schuin aflopend of een combinatie daarvan. Kortom genoeg te kiezen om uw hotelmap helemaal naar wens in te delen.

Voor de omslag heeft u de keuze uit vele materialen; echt leder, een mooie kunstledersoort of zoals bijvoorbeeld op de afbeeldingen hiernaast te zien het uiterst stijlvolle (boekbinders-)linnen. Alle materialen zijn beschikbaar in vele prachtige en bij uw uitstraling passende kleuren.
Klik hier om een indruk te krijgen van de mogelijkeheden van de hotelmap PREMIUM.

Uw hotelmap kan helemaal naar wens worden voorzien van uw naam, logo en/of tekst. Dit wordt (meestal) gedaan middels een stempelopdruk waarbij u kunt kiezen om dit mét, of juist zónder (blinddruk), een folie in een gewenste kleur te laten uitvoeren.

Maak uw ideeën en wensen kenbaar en wij adviseren u graag over de best passende oplossing.
Bel +31(0)43 325 92 32 of mail ons via info@place-add.nl. Ook kunt u beneden aan deze pagina het responsformulier invullen wij nemen dan spoedig contact met u op!

Place-Add.nl +31433259232
Voor modellen, prijzen of overige informatie: Bel ons info@place-add.nl  klik hier voor ons responsformulier