Horeca menukaarten

Horeca menukaarten die perfect aansluiten op de uitstraling van uw horecagelegenheid? Laat uw menukaart ontwerpen door Place Add. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een houten, linnen, kurken, kartonnen, metalen of lederen variant. Ook kunt u kiezen om de menukaart te voorzien van uw logo doormiddel van een zeefdruk, foliedruk of met een stalen plaatje. Laat u verrassen door Place Add.

Maatwerk bij horeca menukaarten

Wanneer u kiest voor het maatwerk van Place Add, kiest u voor een unieke en originele horeca menukaart van de beste kwaliteit. Deel uw wensen met ons en wij zullen deze in vervulling laten gaan. Een menukaart is het visitekaartje van uw horecaonderneming; bij ons kunt u daarom kiezen voor een ontwerp dat volledig aansluit op de identiteit van uw zaak. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Bel ons dan even dan lopen we samen door de collectie!

Over Place Add

Wie zijn wij? Place Add is al ruim 15 jaar uw specialist in tafelaankleding voor de horeca. Wij staan bekend om het leveren van maatwerk en om ons uitgebreide assortiment. Wilt u ons gehele aanbod van onder andere menukaarten, placemats, servetten, bestekzakje en tafellopers eens in het echt aanschouwen? Graag heten we u welkom in onze showroom aan de Cannerweg in Maastricht. Laat ons even weten wanneer u langs komt en wij adviseren u graag!

Contact opnemen met Place Add

Bent u enthousiast geraakt over onze horeca menukaarten? Aarzel dan niet om eens contact met ons op te nemen. Bel 043-325 92 32, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website. Ook sturen wij u graag kosteloos een proefmonster van onze menukaarten toe. Place Add is uw partner in horeca aankleding.

 
 
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK