Place Add back to school

Het heeft een tijdje geduurd maar het hoge woord is er eindelijk uit: Wij gaan Verhuizen! Na meer dan 14 jaar gaan wij de Cannerweg verlaten en zullen ons gaan vestigen in de oude kleuterschool/RTV Maastricht aan de Pieter Gielenstraat 83 te Maastricht.


We waren lang een tijdje op zoek naar een nieuwe locatie geschikte locatie en deze denken wij gevonden te hebben in de oude kleuterschool aan de Pieter Gielenstraat. Op 2 oktober zal de officiële overdracht plaats vinden en vanaf dit moment zal er drukke maar uitdagende periode aanbreken waarin wij onze nieuwe
locatie stapje voor stapje omtoveren tot ons nieuwe thuis. Wij zullen jullie de komende tijd dan ook via diverse kanalen op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen en voortgang omtrent onze verhuizing.

Wanneer alles volgens planning verloopt hopen wij jullie vanaf 1 december aan de Pieter Gielenstraat te mogen verwelkomen!


Geplaatst op: 28-08-2017Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK