BBB Maastricht

Dit jaar zijn wij wederom vertegenwoordigd op de horecavakbeurs BBB in Maastricht.

Meer informatie vindt m.b.t. deze beurs en onze nieuwste innovaties vindt u terug in deze blog


BBB Maastricht

De mooist gedekte tafels van allemaal!

Van maandag 8 t/m woensdag 10 oktober as. vindt in het MECC te Maastricht opnieuw de jaarlijkse Horecavakbeurs BBB plaats. Place Add zal hierbij aanwezig zijn met een eigen stand.

Wij zijn er ook dit jaar weer in geslaagd om een aantal revolutionaire innovaties op gebied van Menukaarten, Tafelaankleding, Design en Uitstraling voor uw Horecabedrijf te kunnen presenteren.

Maak tijdens uw bezoek aan onze stand kennis met onze doorontwikkelde versie van de succesvolle en stijlvolle Naperole namelijk de Naperole Royal hierbij is de wikkel uitgevoerd met een extra insnede waardoor uw bestek nog beter in het degelijke Airlaid servet blijft zitten.

Bij onze menukaarten presenteren wij u, met trots, de vrijwel oneindige mogelijkheden van onze omslagen in Hout Design. Deze zeer degelijke menukaarten van Berkenmultiplex kunnen, met gebruik van de meest geavanceerde (digitale) druktechnieken, worden voorzien van alle mogelijke houtprints voor een authentieke uitstraling. Daarnaast heeft u echter ook, nagenoeg onbegrensde, mogelijkheden om een eigen design te kiezen. Teksten, kleuren, foto‘s, tekeningen helemaal zoals u dat wenst.

Meer mogelijkheden en een persoonlijkere uitstraling gaat u nergens anders vinden.

Wij ontvangen u dan ook graag op onze stand: FF454


Geplaatst op: 25-09-2018Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK