ECO 'Classic'

Deze ECO bestekzakjes bieden een milieubewuste oplossing om uw tafel mooi mee in te dekken.

Een onbedrukt ECO bestekzakje is milieuvriendelijk en mooi!

Wanneer u uw tafel indekt met onze ECO bestekzakjes kiest u voor een milieuvriendelijk product. De pochette is namelijk gemaakt van 100% recycled materiaal. En dat milieuvriendelijk ook mooi kan zijn, bewijzen onderstaande modellen; u kunt kiezen uit verschillende kleuren zoals zwart en blauw maar bijvoorbeeld ook de eco bruin die de tafelaankleding een eigentijdse uitstraling geeft. Deze bestekzakjes hebben een classic formaat van 20 x 8,5 cm en zijn voorzien van een 2-laags tissue servet.
 

Bestel uw onbedrukte ECO bestekzakjes online, ze zijn zeer snel leverbaar.

Doordat de bestekzakjes onbedrukt zijn, kunnen wij deze op voorraad houden waardoor u uw bestelling heel snel in huis kunt hebben. Alle orders die voor 15:00u geplaatst worden, heeft u namelijk al de volgende werkdag in huis.

Klik hieronder op de gewenste kleur om uw onbedrukte bestekzakjes snel en eenvoudig online te bestellen.

Neem contact op voor bedrukte ECO bestekzakjes.


Wilt u de ECO bestekzakjes toch liever laten voorzien van bedrukking? Neem dan contact op voor een passende offerte en om de mogelijkheden te bespreken. Klik op de button “bedrukte bestekzakjes" om de prijzen en mogelijkheden van de bedrukte ECO bestekzakjes te bekijken. U kunt ook altijd een monster bestellen om het materiaal nader te bekijken, wij sturen deze kosteloos naar u op.

Bent u er nog niet helemaal uit en wilt u inspiratie opdoen? Lees dan onze blog, bekijk onze inspiratiepagina of neem een kijkje op Instagram.


Bedrukte Bestekzakjes
... Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK