Bedrukt ECO

Met het warme, ecologische bestekzakje laat u zien dat u ook aan het mileu denkt.


Bestekzakjes zijn enorm praktisch, het maakt het indekken van de tafels een stuk gemakkelijker en ziet er ook nog eens professioneel uit. Met uw naam/log op het eco bestekzakje wordt u meteen in verband gebracht met mileuvriendelijk ondernemen.

De bedrukte bestekzakjes zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar

Voor de bedrukking van de bestekzakjes kunt u kiezen uit 1-PMS kleurendruk, 2 PMS-kleurendruk of full colour. Met PMS drukkleuren is de exacte kleur het beste te bepalen omdat deze kleuren uit de gestandaardiseerde Pantone kleuren waaier komen. LET OP: de kleuren kunnen enigszins afwijken, wij raden u daarom enkel donkere kleuren te drukken.

De bedrukte bestekzakjes zijn al verkrijgbaar vanaf 6.000 stuks en in 2 verschillende formaten te bestellen waarbij u de keuze uit verschillende servetten heeft:
  • Klassiek formaat (8,5 x 20 cm).
Het servet dat hierbij geleverd wordt is een 2-lagen celstof servet van 23 x 39 cm. Mogelijke kleuren voor het servet zijn wit, ivoor, okergeel, rood, bordeaux, green, ecru, zand, rood-bruin, fuchsia, bruin, blauw, grijs, aubergine, zwart, lime green, turquoise.
  • Royaal formaat (10 x 20 cm)
Hierin kan een 2-lagen celstof servet van 39 x 39 geleverd worden, maar ook een Arlaid servet van 28 x 39 cm. De servetten zijn ook leverbaar in divers kleuren.
... Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK