Bedrukt Bestekzakje ECO

Laat de tafelaankleding perfect aansluiten bij uw huisstijl met bedrukte bestekzakjes

Bestekzakjes zijn enorm praktisch, het maakt het indekken van de tafels een stuk gemakkelijker en ziet er ook nog eens professioneel uit. Door deze in de kleuren van uw huisstijl te laten bedrukken zal de herkenbaarheid van uw merk verhoogd worden en de tafelaankleding compleet maken. Daarnaast kunt u de bestekzakjes ook inzetten als een extra communicatiemiddel door er uw logo en/of boodschap op te laten drukken.


De bedrukte bestekzakjes zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar

Voor de bedrukking van de bestekzakjes kunt u kiezen uit 1-PMS kleurendruk, 2 PMS-kleurendruk of full colour. Met PMS drukkleuren is de exacte kleur het beste te bepalen omdat deze kleuren uit de gestandaardiseerde Pantone kleuren waaier komen. LET OP: de kleuren kunnen enigszins afwijken, wij raden u daarom enkel donkere kleuren te drukken.

De bedrukte bestekzakjes zijn al verkrijgbaar vanaf 6.000 stuks en in 2 verschillende formaten te bestellen waarbij u de keuze uit verschillende servetten heeft:
  • Klassiek formaat (8,5 x 20 cm).
Het servet dat hierbij geleverd wordt is een 2-lagen celstof servet van 23 x 39 cm. Mogelijke kleuren voor het servet zijn wit, ivoor, okergeel, rood, bordeaux, green, ecru, zand, rood-bruin, fuchsia, bruin, blauw, grijs, aubergine, zwart, lime green, turquoise.
  • Royaal formaat (10 x 20 cm)
Hierin kan een 2-lagen celstof servet van 39 x 39 geleverd worden, maar ook een Arlaid servet van 28 x 39 cm. De servetten zijn ook leverbaar in divers kleuren.
... Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK