Bedrukt Bestekzakje

Klik op de onderstaande button voor prijzen en de kleuren van de servetten.

BESTEKZAKJES


Laat de tafelaankleding perfect aansluiten bij uw huisstijl met bedrukte bestekzakjes

Bestekzakjes zijn enorm praktisch, het maakt het indekken van de tafels een stuk gemakkelijker en ziet er ook nog eens professioneel uit. Door deze in de kleuren van uw huisstijl te laten bedrukken zal de herkenbaarheid van uw merk verhoogd worden en de tafelaankleding compleet maken. Daarnaast kunt u de bestekzakjes ook inzetten als een extra communicatiemiddel door er uw logo en/of boodschap op te laten drukken.


De bedrukte bestekzakjes zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar

Voor de bedrukking van de bestekzakjes kunt u kiezen uit 1-PMS kleurendruk, 2 PMS-kleurendruk of full colour. Met PMS drukkleuren is de exacte kleur het beste te bepalen omdat deze kleuren uit de gestandaardiseerde Pantone kleuren waaier komen. Met full colour bedrukking zijn de creatieve mogelijkheden natuurlijk veel ruimer, zo kunt u bijvoorbeeld naast uw logo ook nog een afbeelding of illustratie op het bestekzakje te plaatsen waardoor deze extra opvalt.

De bedrukte bestekzakjes zijn al verkrijgbaar vanaf 6.000 stuks en in 2 verschillende formaten te bestellen waarbij u de keuze uit verschillende servetten heeft:
  • Klassiek formaat (8,5 x 20 cm).
Het servet dat hierbij geleverd wordt is een 2-lagen celstof servet van 23 x 39 cm. Mogelijke kleuren voor het servet zijn wit, ivoor, okergeel, rood, bordeaux, green, ecru, zand, rood-bruin, fuchsia, bruin, blauw, grijs, aubergine, zwart, lime green, turquoise.
  • Royaal formaat (10 x 20 cm)
Hierin kan een 2-lagen celstof servet van 28 x 39 cm of 40 x 40 cm geleverd worden, maar ook een Arlaid servet van 28 x 39 cm of 39 x 39 cm. De servetten zijn ook leverbaar in divers kleuren.


Neem contact om een bestelling te plaatsen

De bedrukte bestekzakjes zijn altijd maatwerk, neem contact met ons op voor een passend voorstel en om de mogelijkheden te bespreken. U kunt ook altijd een monster bestellen om het materiaal nader te bekijken, wij sturen deze kosteloos naar u op.
Wilt u inspiratie opdoen? Lees dan onze blog, bekijk onze inspiratiepagina of neem een kijkje op Instagram.
... Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK