Bedrukt Bestekzakje

Laat de tafelaankleding perfect aansluiten bij uw huisstijl met bedrukte bestekzakjes.

Bestekzakjes zijn enorm praktisch, het maakt het indekken van de tafels een stuk gemakkelijker en ziet er ook nog eens professioneel uit. Door deze in de kleuren van uw huisstijl te laten bedrukken zal de herkenbaarheid van uw merk verhoogd worden en de tafelaankleding compleet maken. Daarnaast kunt u de bestekzakjes ook inzetten als een extra communicatiemiddel door er uw logo en/of boodschap op te laten drukken.

De bedrukte bestekzakjes zijn in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar.

Voor de bedrukking van de bestekzakjes kunt u kiezen uit 1-PMS kleurendruk, 2 PMS-kleurendruk of full colour. Met PMS drukkleuren is de exacte kleur het beste te bepalen omdat deze kleuren uit de gestandaardiseerde Pantone kleuren waaier komen. Met full colour bedrukking zijn de creatieve mogelijkheden natuurlijk veel ruimer, zo kunt u bijvoorbeeld naast uw logo ook nog een afbeelding of illustratie op het bestekzakje te plaatsen waardoor deze extra opvalt.

Bedrukte bestekzakjes zijn al verkrijgbaar vanaf 6.000 stuks (Classic) en zijn in verschillende formaten te bestellen waarbij u de keuze uit verschillende servetten heeft.
 
 • Classic formaat is 20 x 8,5 cm.

  Wordt geleverd met een 2-laags celstof servet (tissue) van 23 x 39 cm.
  Het servet is beschikbaar in de kleuren: wit, ivoor, okergeel, rood, bordeaux, green, ecru, zand, rood-bruin, fuchsia, bruin, blauw, grijs, zwart, lime green, turquoise.

 • Royal Tissue formaat is 20 x 10 cm.

  Wordt geleverd met een 2-laags celstof servet (tissue) van 39 x 39 cm.
  Het servet is beschikbaar in de kleuren: wit, ivoor, okergeel, rood, bordeaux, green, ecru, zand, rood-bruin, fuchsia, bruin, blauw, grijs, zwart, lime green, turquoise.

 • Royal Airlaid Wit Small formaat is 20 x 10 cm

  Wordt geleverd met een  Airlaid servet van 23 x 39 cm.
  Het servet is beschikbaar in de kleuren: wit, bordeaux, ecru, fuchsia, bruin, blauw, aubergine, zwart, lime green, turquoise.


Klik op de onderstaande button voor een overzicht van prijzen en servetkleuren.

BESTEKZAKJES

Bedrukte bestekzakjes zijn altijd maatwerk, wij bespreken graag met u de mogelijkheden.
Liever eerst een exemplaar bekijken? Wij sturen u kosteloos een voorbeeld toe!
 

Meer informatie of bestelling plaatsen? Neem hier contact met ons op.

Verder inspiratie opdoen? Lees onze Blog, kijk op onze Inspiratiepagina en volg ons op Instagram.
... Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK