foto-eco-bedrukt-2

- ECO 'Classic'

Het ECO 'Classic' bestekzakje heeft qua uiterlijk dezelfde kenmerken als het 'Classic' Bestekzakje met als enig wezenlijk verschil dat recycled papier de basis is van dit bestekzakje. Voor de bedrukking van de bestekzakjes kunt u kiezen uit 1 PMS kleurendruk of 2 PMS-kleurendruk. Met PMS drukkleuren is de exacte kleur het beste te bepalen omdat deze kleuren uit de gestandaardiseerde Pantone kleuren waaier komen. Het ECO bestekzakje heeft recycled papier als basis waardoor het een milieuvriendelijk product betreft. Aangezien het recycled papier betreft kunnen kleuren afwijken. Wij raden daarom aan om voornamelijk donkere PMS kleuren te drukken.

De bedrukte Eco bestekzakjes zijn al vanaf 6.000 stuks te bestellen waarbij u de keuze uit verschillende kleuren servetten heeft:

  • Klassiek formaat (8,5 x 20 cm)
    Het servet dat hierbij geleverd wordt is een 2-lagen celstof servet van 23 x 39 cm. Mogelijke kleuren voor het servet zijn wit, ivoor, okergeel, rood, bordeaux, ecru, zand, rood- bruin, fuchsia, bruin, blauw, grijs, zwart, lime green, turquois
De levertijd van gepersonaliseerde bestekzakjes is doorgaans 6 tot 7 weken.

Wilt u de prijzen en formaten in één overzicht KLIK HIER.
 

Place-Add.nl +31433259232
Voor modellen, prijzen of overige informatie: Bel ons info@place-add.nl  klik hier voor ons responsformulier