Bestekzakjes met logo

Wist u dat bestekzakjes met logo zorgen voor herkenbaarheid en eenheid voor uw klanten? Tevens leveren ze u besparingen in personeelskosten op, omdat bestek niet langer ingerold hoeft te worden. Tot slot zijn bestekzakjes een stuk hygiënischer. Bij Place Add bedrukken wij met alle plezier diverse soorten bestekzakjes met uw logo. Wij zijn uw ervaren specialist in tafelaankleding van de horeca. Deel uw wensen met ons en wij adviseren u graag.

Diverse soorten bestekzakjes met uw logo

Bij het bedrukken van bestekzakjes met uw logo, kunt u kiezen uit diverse varianten. Zo bieden wij bestekzakjes van airlaid, met en zonder wikkel, novel bestekzakjes en bestekzakjes met placemats. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor de standaard bedrukte bestekzakjes. Al onze bestekzakjes zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Place Add!

Meer informatie over bestekzakjes met logo

Bij Place Add hebben wij meer dan 15 jaar ervaring in tafelaankleding voor horeeca. Wij vervaardigen alle bestekzakjes met de hand, wat maatwerk mogelijk maakt. Naast bedrukte bestekzakjes, bent u bij ons ook aan het juiste adres voor diverse andere horecaproducten, zoals menukaarten, menukaarthouders, placemats, servetten, en diverse aankleding voor uw hotel. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Wij sturen graag kosteloos een monster van de bestekzakjes naar u op. Voor meer informatie kunt u ook altijd contact met ons opnemen. Bel 043-325 92 32, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website. Wij helpen u graag verder.

place add