Bestekzakjes

Bestekzakjes zijn de ideale oplossing voor het eenvoudig, snel en professioneel indekken van uw tafel.

Met een bestekzakje legt u in één handeling een servet en bestek op tafel en dat maakt het indekken een stuk eenvoudiger en sneller...


In plaats van het bestek te moeten inrollen in een servet, steekt u het nu in één handeling snel in het bestekzakje. Zo zorgt u voor een meer hygiënische werkwijze, men hoeft het servet immers niet meer aan te raken. U biedt meer uniformiteit en herkenbaarheid, iedereen dekt de tafel precies hetzelfde in. Uw reclame-uiting krijgt meer kracht en nadruk omdat deze op het volledig leesbare en zichtbare oppervlak van het bestekzakje is gedrukt. Daarnaast kunt u de bestekzakjes laten voorzien van diverse extra‘s, zoals een extra insnede voor een dessert lepeltje of vorkje, zie variaties.

Bestekzakjes zijn dus een uitkomst voor iedere horeca onderneming, van Brasserie tot Cafetaria en van Restaurant tot Eetcafé, Uw tafelpresentatie wordt hiermee professioneler, eenvoudiger, sneller en dus vele malen voordeliger. De servetten worden altijd machinaal ingestoken, hierdoor is dus ook de hygiëne van de servetten gewaarborgd.

Place Add biedt een breed assortiment met, ondere andere, een ruime keuze in formaten en opties. Naast de standaard, (onbedrukte) bestekzakjes bieden wij ook ECO bestekzakjes, vervaardigd van 100% gerecycled materiaal hetgeen een gunstig effect heeft op het milieu.

Eco- en onbedrukte bestekzakjes zijn direct uit voorraad leverbaar.

Onze ECO- en onbedrukte bestekzakjes worden uit voorraad geleverd. Vóór 14.00u besteld wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden.

Wilt u op tafel nog meer indruk maken? Laat de bestekzakjes dan bedrukken, dit kan geheel in uw eigen huisstijl en draagt daardoor bij aan een hogere herkenbaarheid van uw merk op tafel.

Bestel eenvoudig online of neem contact op voor maatwerk.

Standaard en onbedrukte bestekzakjes/pochettes kunt u heel eenvoudig online bestellen,

Produkten met dit icoontje kunt u direct via onze webshop bestellen.

Alle overige producten zijn maatwerk, neem contact met ons op voor een passend voorstel en om de mogelijkheden te bespreken.

Bestekzakje bedrukken

Heeft u een horecagelegenheid? Dan wilt u natuurlijk dat de gasten een aangename ervaring in uw etablissement hebben. Dit kunt u in de eerste plaats bewerkstelligen door te zorgen voor lekker eten en drinken. Dit is immers het fundament en dit trekt gasten. Daarnaast moet er ook een aangename sfeer heersen. Mensen gaan immers ook naar een horecagelegenheid om te genieten van een aangename ervaring. Daarnaast speelt de tafelaankleding ook een belangrijk rol. Bij ons kunt u verschillende soorten tafelaankleding kopen. U kunt bijvoorbeeld een bestekzakje bedrukken. We gaan in deze tekst dieper op de mogelijkheden in.

Horeca bestekzakjes bedrukken


Horeca bestekzakjes bedrukken is aan te raden, want daarmee geeft u een persoonlijke tint aan de tafelaankleding. Veel horecabedrijven kiezen ervoor om dit niet te doen. Dan geeft u natuurlijk geen goed visitekaartje af. U kunt bij ons terecht voor bestekzakjes, maar daarnaast kunt u ook menukaarten, wijnkaarten en nog veel andere materialen laten drukken. Op onze website vindt u meer informatie over dit proces. Ook vindt u daar een filtersysteem, zodat u effectief kunt zoeken.


Bestekzakjes laten bedrukken


Bestekzakjes laten bedrukken is dus zeker geen slecht idee. Niet alleen omdat wij hoogwaardige materialen verkopen, maar ook omdat we een uitstekende service bieden. We zijn namelijk al een tijd actief en hebben in die periode al veel klanten tevreden kunnen stellen. U kunt er ook voor kiezen om de menukaarten in het echt te bekijken. We hebben namelijk ook een geweldige showroom. Foto's kunnen immers een ander beeld geven en in een showroom krijgt u een goede indruk. Ook voor vragen of opmerkingen kunt u naar onze website gaan.