Bestekzakjes

Bestekzakjes zijn de ideale oplossing voor het eenvoudig, snel en professioneel indekken van uw tafel.

Met een bestekzakje legt u in één handeling een servet en bestek op tafel en dat maakt het indekken een stuk eenvoudiger en sneller.
In plaats van het bestek te moeten inrollen in een servet, steekt u het nu in één handeling snel in het bestekzakje. Zo zorgt u voor een meer hygiënische werkwijze, men hoeft het servet immers niet meer aan te raken. U biedt meer uniformiteit en herkenbaarheid, iedereen dekt de tafel precies hetzelfde in. Uw reclame-uiting krijgt meer kracht en nadruk omdat deze op het volledig leesbare en zichtbare oppervlak van het bestekzakje is gedrukt. Daarnaast kunt u de bestekzakjes laten voorzien van diverse extra‘s, zoals een extra insnede voor een dessert lepeltje of vorkje, zie variaties.

Bestekzakjes zijn dus een uitkomst voor iedere horeca onderneming, van Brasserie tot Cafetaria en van Restaurant tot Eetcafé, Uw tafelpresentatie wordt hiermee professioneler, eenvoudiger, sneller en dus vele malen voordeliger. De servetten worden altijd machinaal ingestoken, hierdoor is dus ook de hygiëne van de servetten gewaarborgd.

Place Add biedt een breed assortiment met, ondere andere, een ruime keuze in formaten en opties. Naast de standaard, (onbedrukte) bestekzakjes bieden wij ook ECO bestekzakjes, vervaardigd van 100% gerecycled materiaal hetgeen een gunstig effect heeft op het milieu.

Eco- en onbedrukte bestekzakjes zijn direct uit voorraad leverbaar.

Onze ECO- en onbedrukte bestekzakjes worden uit voorraad geleverd. Vóór 14.00u besteld wordt uw bestelling nog dezelfde dag verzonden.

Wilt u op tafel nog meer indruk maken? Laat de bestekzakjes dan bedrukken, dit kan geheel in uw eigen huisstijl en draagt daardoor bij aan een hogere herkenbaarheid van uw merk op tafel.

Bestel eenvoudig online of neem contact op voor maatwerk.

Standaard en onbedrukte bestekzakjes/pochettes kunt u heel eenvoudig online bestellen,

Produkten met dit icoontje kunt u direct via onze webshop bestellen.

Alle overige producten zijn maatwerk, neem contact met ons op voor een passend voorstel en om de mogelijkheden te bespreken.
Wilt u inspiratie opdoen? Lees dan onze blog, bekijk onze inspiratiepagina of neem een kijkje op Instagram. Meteen alle mogelijkheden zien? Klik dan op de onderstaande button.

BESTEKZAKJESKEUZEHULP
... Lees meer
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK