Bedrukte bestekzakjes

Bestel uw bedrukte bestekzakjes bij Place Add! Wij leveren al meer dan 15 jaar maatwerk van de beste kwaliteit. Bij het ontwerpen van uw bedrukte bestekzakjes zijn de mogelijkheden eindeloos. U kunt bij Place Add al bedrukte bestekzakjes bestellen vanaf 6.000 stuks. Deel met ons uw wensen en wij helpen u verder!

Soorten bedrukte bestekzakjes

Bestekzakjes zijn een unieke mogelijkheid om eenheid en herkenbaarheid in uw horecagelegenheid te creëren. Het is daarom van belang om een ontwerp te kiezen dat aansluit op uw wensen, uw interieur én uw huisstijl. Bij Place Add kunt u uw bestekzakjes bijvoorbeeld laten bedrukke met uw logo, in 1 kleur, 2 kleuren of full color. Tevens zijn onze bedrukte servetten te krijgen in allerlei kleuren en formaten. Zo weten we zeker dat we een servet kunnen ontwerpen dat aansluit op uw wensen.

Onbedrukte bestekzakjes

Bent u niet zo gecharmeerd van bedrukte bestekzakjes of heeft u er simpelweg geen budget voor? Bij Place Add bieden wij u ook de mogelijkheid om onbedrukte bestekzakjes te bestellen. Deze zijn dan wellicht wat minder persoonlijk, maar hebben toch een nette uitstraling. Deze onbedrukte bestekzakjes zijn al verkrijgbaar vanaf 1.800 stuks, of een veelvoud hiervan. Informeer naar de prijzen en ontdek wat er voor u mogelijk is!

Bestel uw bedrukte bestekzakjes online bij Place Add

Heeft u een ontwerp gevonden dat volledig naar uw wens is? Bestel dan uw bedrukte bestekzakjes bij Place Add. Heeft u zelf ideeën? Aarzel dan niet om die met ons te delen. Bel 043-325 92 32, stuur een mail of vul het contactformulier in op onze website. Wij adviseren u graag!

place add
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Privacy policy    OK