full screen background image

Blog

Horecabeurzen van Place Add

U vindt ons de komende periode op verschillende mooie horecabeurzen in Nederland, België en Duitsland!
17-08-2017
Lees meer...

Taphuys opent nieuwe vestiging!

Linnen menukaarten Taphuys
‘t Taphuys is een ontmoetingsplek voor iedereen en 7 dagen per week open voor koffie, lunch, borrel en diner. Later op de avond is er ruimte voor een dansje en een sjansje in ‘t Staphuys. De unieke tapwand met 100 bieren en 80 wijnen staat centraal.
Bij deze wand kan je zelf tappen, proeven, ontdekken en borrelen aan de grote stamtafels.
05-04-2017
Lees meer...

100% ECO servetten

Double point servetten Keuken van Hackfort
Reeds heeft Place Add 100% ECO servetten opgenomen in het assortiment.
05-04-2017
Lees meer...

Servaascafe dekt in met bestekpochettes en menukaarten van Place Add

In het centrum van de maastricht ligt in de mooie wijk: Wijck (door de lokalen als Wiek uitgesproken) het Servaascafe direct aan de maas.
04-04-2017
Lees meer...

Ich & Dich

Het gezellige (eet)cafe op de markt van Sittard, Ich & Dich, waar je (h)eerlijk kunt eten en drinken.
04-04-2017
Lees meer...

Spaans Italiaans specialiteiten Restaurant La Casa

Het populaire Spaans Italiaans specialiteiten Restaurant La Casa ligt midden in het hart van het Geulstadje Valkenburg, in de gezelligste en druk bezochtste promenade van Valkenburg.
04-04-2017
Lees meer...

Stalen menukaarten voor Restaurant-Café In de Waag

Restaurant-Café In de Waag is gehuisvest in het Waaggebouw midden op de levendige Nieuwmarkt in het oude stadscentrum van Amsterdam. Dit karakteristieke, sprookjesachtige monument verrees tussen 1425 en 1488 als stadspoort. Het is hét restaurant in Amsterdam voor uw lunch, diner, borrel of vergadering.
04-04-2017
Lees meer...

Restaurant La Providence

Restaurant La Providence is gevestigd in het hart van het toeristische plaatsje Baarle-Nassau. Eigenaar Jan Fassaert werd in 2010 verkozen tot "Gastheer van Nederland" en is naast gastheer ook de Sommelier.
13-11-2016
Lees meer...

Menu-, dranken- en wijnkaarten voor "ff Swanjéé

"ff Swanjéé is jong en dynamisch restaurant in hartje centrum 's-Hertogenbosch, met voor ieder wat wils.
01-11-2016
Lees meer...

Cafe Cremers

Cafe Cremers is niet meer weg te denken uit de binnenstad van Den Haag. In drie en twintig (!) jaar tijd heeft het café zijn stempel gedrukt op de Prinsestraat.
08-02-2016
Lees meer...

Café Sjiek

In het Jekerkwartier in Maastricht vindt u Café Sjiek. Een geweldige ambiance met heerlijke gerechten en een zeer prettige bediening!
05-01-2016
Lees meer...

Luxe 'Stoffen' Servetten.

We zijn druk bezig met de laatste werkzaamheden om begin oktober 2014 onze nieuwe servetten te presenteren.
Deze 'single use' servet ziet er uit als een stoffen servet, dat is het niet, het is echt een disposable servet!
18-09-2014
Lees meer...

Airlaid Pochette Wikkel

Met gepaste trots kunnen we aankondigen dat we de Airlaid(pochette) Wikkel hebben verbeterd.
Het formaat van de gevouwen servet is breder, de wikkel is breder en de levertijd is aanzienlijk korter, namelijk 5 tot 15 werkdagen!
En, niet onbelangrijk, de prijs is beter!!!
02-09-2014
Lees meer...

Menukaarten SCHUTTERSHOEVE

Schuttershoeve heeft via onze website nieuwe menukaarten met opdruk besteld.
30-07-2014
Lees meer...

Kruiden en Jasmijn uit Woudrichem

De ideeënkelder uit Woudrichem kwam met een bijzondere aanvraag voor menukaarten. Het idee was om een kaart te maken waarvan de omlijsting een schilderlijst is.
16-07-2014
Lees meer...

Bellevue in Simpelveld

In januari van 2009 heeft Bellevue bij ons de Varia menukaarten besteld. Na ruim 6 jaar is de menukaart toe aan nieuwe inhoud.
09-07-2014
Lees meer...

Paviljoen Stormvogels

hebben de Colors menukaarten geleverd gekregen om zowel binnen als buiten te gebruiken. Door het ruime aanbod in formaten en kleuren heeft het wel een levertijd van 3 weken als gevolg.
02-07-2014
Lees meer...

Ook in de Horeca steeds meer biologisch.

Dat steeds meer mensen bewuster omgaan met de produkten die ze aanschaffen en de dingen die ze eten is allang geen trend meer. Door de recente berichtgevingen van de voedingsindustrie wordt de scepsis richting de voedselproducenten steeds groter.
De consument wordt hierdoor steeds kritischer is zijn koop gedrag. Ook in de horeca is de consument steeds bewuster in zijn of haar keuzes.
11-02-2014
Lees meer...
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK 
winkelwagen
Product Aantal Prijs p/s Prijs basis Totaal  
U heeft nog geen producten toegevoegd aan uw winkelwagen.
Subtotaal: € 0,00  
U woont in: Verzendkosten: €   
Verder Winkelen
Betalen
winkelwagen (0)